Στη….Χελώνα ο Ορειβατικός

oreibasiaΑνάβαση στo όρος Χελώνα (Αλίντα) που ανήκει στα όρη Βάλτου στον Δήμο Καραϊσκάκη Άρτας θα πραγματοποιήσει ο Ορειβατικός Σύλλογος Ιωαννίνων την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012.

Η ανάβαση πραγματοποιείται στα πλαίσια της Χειμερινής Σ.Ο.Σ.Δ.Ε.Η.Θα πραγματοποιηθούν δύο (2) πορείες όλες με αφετηρία και τερματισμό από τον δασικό δρόμο προτού τον οικισμό Γιαννιώτη.Η πρώτη ανάβαση διάρκειας 4 ωρών (κατηγορία Α’) θα φτάσει μέχρι την τοποθεσία ΚΟΡΡΟΛΑ.

Στην πορεία μπορούν να συμμετέχουν και αρχάριοι με τον απαραίτητο εξοπλισμό (γκέτες).

Η δεύτερη πορεία διάρκειας 6 ωρών (κατηγορίας Β’) θα συνεχίσει στην αρχή με δασικό δρόμο και κατόπιν σε δάσος ελάτης και ακολουθούν σηματοδοτημένη πορεία μέχρι εκεί, που αναλόγως με τις συνθήκες, ορίσουν οι διοργανωτές. Στην πορεία μπορούν να συμμετέχουν και αρχάριοι με καλή φυσική κατάσταση και τον απαραίτητο εξοπλισμό (γκέτες). Αναχώρηση 07:00 από την Περιφέρεια Ηπείρου. Αρχηγοί: Γιώργος Μακρίδης, Γιώργος Τσάμπας. Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Ορειβατικού Συλλόγου, 28ης Οκτωβρίου 17Α (εντός στοάς) καθημερινά 19:00-21:00. Τηλ. 26510-22138. http://www.orivatikos.gr.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ