Στα Λιθαρίτσια το Colour Boom Festival

festival xromaton

Mία ανάσα μόλις απέχει η πόλη των Ιωαννίνων από την πιο χρωματιστή και κεφάτη ημέρα, το Colour Boom Festival, που επιστρέφει ανανεωμένο στις 25 Μαίου στα Λιθαρίτσια και υπόσχεται πολύχρωμες στιγμές γεμάτες γέλιο, κέφι και φυσικά πολλή μουσική!

Το Κέντρο Νέων Ηπείρου διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά ένα evente που θα μείνει σε όλους αξέχαστο!

Onstage για να ξεσηκώσουν το κοινό και να φτάσουν την διάθεση στα ύψη θα βρίσκονται οι Toquel, Αpon, DJPaco ,Nansia και οι DTGS

Όλοι μαζι ενώνουν τις μουσικές τους δυνάμεις για να προσφέρουν μοναδικές συγκινήσεις στο κοινό μέσα σε μια πανδαισία χρωμάτων στον φυσικό χώρο του πάρκου Λιθαρίτσια!

Μικροί και μεγάλοι φίλοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα χρώματα από τους χώρους του festival, ενώ θα υπάρχει και ειδικά διαμορφωμένος χώρος ποτού και φαγητού.

Οι μικροί φίλοι του festival, θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν με τραμπολίνο να κάνουν facepaintingκαι άλλες δραστηριότητες, ενώ αξίζει να επισημανθεί ότι για όσα παιδιά δεν έχουν συμπληρώσει το 10ο έτος της ηλικίας τους, η είσοδος είναι δωρεάν. Δωρεάν επίσης θα είναι και η είσοδος σε άτομα ΑΜΕΑ.

Ώρα προσέλευσης: 18.00

Ώρα έναρξης: 18.30

Εισιτήρια:

Προπώληση : 13 ευρω

Ταμείο : 15 ευρω

Στην more.com και σε στα φυσικά καταστήματα: manthos optical , Αβερωφ 16, manthos optical, Μιχ. Αγγελου 28, Κεντρο Νεων Ηπειρου, Καπλανη 10, ticketsIoannina στον Πολυχώρο αγορα , drrefill, Λεωφόρος Δωδώνης 69

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ