Στα Γιάννινα το συνέδριο για το σακχαρώδη διαβήτη

podi diavitis

Ένα σημαντικό Ιατρικό Συνέδριο αρχίζει την Πέμπτη 5 Μαΐου στην πόλη μας σηματοδοτώντας την επιστροφή των μεγάλων συνεδριακών διοργανώσεων και την επάνοδο στην κανονικότητα.

Πράγματι, μεταξύ 5-8/5/2022 θα πραγματοποιηθεί το «12ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ινστιτούτου Μελέτης, Έρευνας και Εκπαίδευσης για το Σακχαρώδη Διαβήτη και τα Μεταβολικά Νοσήματα» στο Ξενοδοχείο Grand Serai με υβριδικό χαρακτήρα και με την αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων.

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου είναι ο ΠαθολόγοςΔιαβητολόγος κ. Σταύρος Παππάς ενώ Αντιπρόεδρος είναι ο Ομότιμος Καθηγητής Παθολογίας και Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Μωυσής Ελισάφ.

Στο πρόγραμμα του Συνεδρίου με τη συμμετοχή καταξιωμένων επιστημόνων θα συζητηθούν επίκαιρα θέματα καθώς και οι νέες εξελίξεις που αφορούν στη πρόληψη και στη θεραπευτική αντιμετώπιση με εξατομίκευση στην κλινική πράξη του σακχαρώδη διαβήτη και των μεταβολικών νοσημάτων σύμφωνα με τις σύγχρονες κατευθυντήριες οδηγίες.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το 12ο Πανελλήνιο συνέδριο να είναι μια ευχάριστη και παραγωγική διαδικασία που θα συμβάλλει στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση του ιατρικού κόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ