Στα ακριτικά Κτίσματα το εργαστήριο Polyphonia

klarino

H Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου (Π.Ε.Δ. Ηπείρου), Επικεφαλής Εταίρος του Έργου POLYPHONIA «Ανάπτυξη του Θεματικού Τουρισμού, μέσω της διατήρησης της Πολυφωνικής Μουσικής, διοργανώνει το 3ο Εργαστήριο POLYPHONIA στο Κέντρο Πολυφωνικού Τραγουδιού, στα Κτίσματα Πωγωνίου, την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022, και ώρα 6 μ.μ.

Παράλληλα το Εργαστήριο θα μεταδίδεται και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom: https://us06web.zoom.us/j/82105307461?pwd=UW42L0hxNktEQUhJenljeHgyMHpYUT09 Για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν τη Φόρμα Συμμετοχής: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfzVCedHnD3njj-KawPAwGYgIf4WCmyZ2R7KxGeoq-KytO9TA/viewform?usp=sf_link

Το Έργο POLYPHONIA συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από Εθνικούς πόρους των συμμετεχουσών χωρών του Προγράμματος Interreg IPA II CBC «Ελλάδα – Αλβανία 2014-2020».

Το Εργαστήριο έχει σαν κύριο στόχο να ενημερώσει για το Έργο POLYPHONIA, τους στόχους και τα αποτελέσματα του, τη σημασία της διατήρησης της Πολυφωνικής Μουσικής, και περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τη πολυφωνική μουσική και το πολυφωνικό τραγούδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ