Σοβαρό ατύχημα σε έναν επικίνδυνο δρόμο

Παραμονή πρωτοχρονιάς, στις δέκα το βράδυ περίπου. Ένας νεαρός μετανάστης που διέμενε στο Κέντρο Φιλοξενίας, παρασύρεται από διερχόμενο όχημα και τραυματίζεται σοβαρά.

Το ατύχημα έγινε στον δρόμο από τον Κατσικά προς το κέντρο φιλοξενίας, έναν δρόμο που έχει μετατραπεί σε εξαιρετικά επικίνδυνο.

«Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Καθημερινά οι άνθρωποι αυτοί που μετακινούνται με τα πόδια, είναι αναγκασμένοι να περπατούν στο οδόστρωμα. Πεζοδρόμια δεν υπάρχουν και δυστυχώς τις νυχτερινές ώρες δεν υπάρχει ούτε φωτισμός», λέει στο Epiruspost κάτοικος που διαμένει στην περιοχή και έγινε μάρτυρας και του τελευταίου ατυχήματος.

Η δομή, συμπληρώνει, όπως όλα δείχνουν ήρθε για να μείνει. Είναι επιβεβλημένο λοιπόν, άμεσα να μεριμνήσουν όλοι οι αρμόδιοι για τον επαρκή φωτισμό ώστε να μην υπάρξουν θύματα.

«Όσοι οδηγούμε στην ίδια περιοχή είμαστε το ίδιο ανήσυχοι. Ξέρουμε ότι τις βραδινές ώρες ένα ατύχημα είναι εύκολο να συμβεί καθώς είναι δύσκολο να διακρίνεις σκιές στο σκοτάδι», τονίζει.

Ο νεαρός μετανάστης σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και οι κάτοικοι της περιοχής επισημαίνουν ότι το ατύχημα αυτό πρέπει να αποτελέσει την αφορμή για την λήψη μέτρων από τους αρμόδιους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ