Σωματείο εργαζομένων: Η Δωδώνη δεν πωλείται

dodoni1Η Δωδώνη δεν πωλείται, ανήκει στην Ήπειρο και τους εργαζόμενους. Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων της γαλακτοβιομηχανίας με αφορμή την αιφνίδια επίσκεψη των εκτιμητών που έγινε το πρωί της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης. Παράλληλα κάνουν γνωστό ότι θα δώσουν το παρόν στην κινητοποίηση που προγραμματίζεται στις 16 Φεβρουαρίου και καλούν όλους τους Ηπειρώτες να κάνουν το ίδιο.

Στην ανακοίνωση αναφέρουν: «Κλιμακώνονται από την πλευρά της Διοίκησης της ΑΤΕ οι προσπάθειες να ξεπουλήσουν τον μόχθο και τον πλούτο των Ηπειρωτών τη ΔΩΔΩΝΗ. Πέντε εκπρόσωποι γνωστής ελεγκτικής εταιρίας προσπάθησαν να εγκατασταθούν σήμερα στα γραφεία της εταιρίας προκειμένου να πιστοποιήσουν τα οικονομικά στοιχεία, που θα δοθούν σε επίδοξους αγοραστές.

Δεν τα κατάφεραν. Εργαζόμενοι και κτηνοτρόφοι ενωμένοι σαν μια γροθιά τους πέταξαν έξω.

Ξέρουμε ότι οι προσπάθειές τους δεν θα σταματήσουν εδώ. Όμως εμείς οι εργαζόμενοι στη ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε καθώς και οι κτηνοτρόφοι της Ηπείρου δηλώνουμε για ακόμη μια φορά ότι είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τις προσπάθειες και τον αγώνα μας και δεν θα επιτρέψουμε να πραγματοποιηθεί αυτή η πώληση.

Την επόμενη Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση – διαμαρτυρία στον κόμβο του Στρατοπέδου Φιλιππιάδας.

Καλούμε τον Ηπειρωτικό λαό, τους κτηνοτρόφους, τους εργαζόμενους, τη νεολαία να συμμετάσχουν στην εκδήλωση. Μόνον με τη συμμετοχή όλων μας μπορούμε να αποτρέψουμε τα σχέδια για το ξεπούλημα της χώρας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ