Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα είχε μετατραπεί σε… Τέξας!

Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και οι χώροι που διατηρούσε στα Γιάννινα βρέθηκαν στο στόχαστρο της αστυνομίας. Από την έφοδο που πραγματοποιήθηκε συνελήφθησαν οκτώ άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας ομογενής που εμφανίζονταν ως προσωρινά υπεύθυνος ενώ άλλοι τρεις αναζητούνται. Η αστυνομία κατέσχεσε χρήματα, τράπουλες, μάρκες πονταρίσματος και το… τραπέζι που είχε στρωθεί!

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την πάταξη διενέργειας παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε χώρο που λειτουργούσε σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, όπου διαπιστώθηκε να διενεργείται παράνομα το τυχερό παίγνιο «texas holdem poker», με παιγνιόχαρτα και μάρκες πονταρίσματος, με τη συμμετοχή (8) συνολικά παικτών, οι οποίοι συνελήφθησαν.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 28χρονος ομογενής ήταν ο προσωρινά υπεύθυνος του χώρου και διοργανωτής του παράνομου παιγνίου, λειτουργώντας κατ΄ εντολή τριών ημεδαπών, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.

Από το εσωτερικό του χώρου και την κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν:

το χρηματικό ποσό των (645) ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παιγνίου,

επτά τράπουλες και (1083) μάρκες πονταρίσματος, διαφόρων χρωματισμών και χρηματικών αξιών,

ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι για τη διεξαγωγή του τυχερού παιγνίου.

Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ