Σωματείο επισιτισμού εναντίον Ομίλου Goody’s

goodis1

goodis1

Τον όμιλο Goody’s καταγγέλλει το Σωματείο Επισιτισμού και τουριστικών επαγγελμάτων, καθώς μετά το κλείσιμο των καταστημάτων στα Γιάννινα και την Ηγουμενίτσα, οι εργαζόμενοι που έχασαν τη δουλειά τους, εξακολουθούν να διεκδικούν τα δεδουλευμένα πολλών μηνών.

Σημειώνεται ότι ο όμιλος με ανακοίνωσή του, επέρριψε ουσιαστικά τις ευθύνες στον τοπικό επιχειρηματία που λειτουργούσε τα δύο καταστήματα.

Ωστόσο σύμφωνα με το σωματείο, οι ευθύνες βαρύνουν εξ ίσουν και τον όμιλο, καθώς γνώριζε εδώ και μήνες τα προβλήματα.

Μάλιστα χαρακτηρίζει προκλητικές τις φήμες που ακούγονται για άνοιγμα νέων καταστημάτων την στιγμή που εξακολουθούν να υπάρχουν οφειλές πολλών μηνών στους εργαζόμενους των Ιωαννίνων και της Ηγουμενίτσας.

“Ακόμη πιο προκλητικές είναι οι φήμες ότι ο Όμιλος ετοιμάζεται για να ξανακάνει συμφωνία franchise με τον ίδιο επιχειρηματία (Κ. Γκόυμας) στη Λευκάδα! Έτσι δείχνει ο Όμιλος GOODY’S το «ενδιαφέρον» του για την τήρηση της εργατικής νομοθεσίας…!

Ο Όμιλος GOODY’S να αναλάβει τις ευθύνες του και να πληρώσει τους εργαζόμενους! Να τους επαναπροσλάβει, κανένας να μη χάσει τη δουλειά του!”, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση του σωματείου.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ