Σκληρή απάντηση Καχριμάνη σε ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή

alekos kaxrimanis

Την έντονη ενόχλησή του από τις δηλώσεις του Γενικού Διευθυντή της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή Γιώργου Αγραφιώτη για τις δυνατότητες του εργοστασίου της Ηπείρου να διαχειριστεί σκουπίδια της Πελοποννήσου εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, μετά την αποκάλυψη του θέματος από το Epiruspost.

Ο Περιφερειάρχης υπενθύμισε ότι κάθε μεταφορά απορριμμάτων από άλλη περιοχή πρέπει να έχει την σύμφωνη γνώμη της Περιφέρειας και του ΦΟΔΣΑ.

Στην προκειμένη περίπτωση δεν υφίσταται τέτοιο θέμα καθώς η Περιφέρεια δεν έχει δεχθεί κανένα αίτημα από την Πελοπόννησο.

«Καλό θα είναι να αποφεύγονται τέτοιες δηλώσεις (όπως αυτές του κ. Αγραφιώτη)… Απαιτείται περισσότερη σοβαρότητα αλλά και μεγαλύτερος σεβασμός σε αυτούς για τους οποίους έγινε το εργοστάσιο», τόνισε ο κ. Καχριμάνης στέλνοντας σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα ότι η ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή μπορεί να είναι πρόθυμη να λύσει τα προβλήματα της Πελοποννήσου όμως η Περιφέρεια υπερασπίζεται τα συμφέροντα των Ηπειρωτών και μόνο αυτών.

«Με την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή είμαστε συμπράττοντες στη λειτουργία του εργοστασίου. Κάθε απόφαση για μεταφορά απορριμμάτων άλλης περιοχής περνά από τα δικά μας όργανα», υπογράμμισε ο κ. Καχριμάνης θέλοντας έτσι να κλείσει οριστικά το θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ