Σημαία αειφορίας στο 7ο Νηπιαγωγείο

aeiforo_nipiagogeio1

Με τη Σημαία του Αειφόρου Σχολείου βραβεύτηκε για μια ακόμη φορά το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα, για την επιτυχημένη προσπάθεια μεταστροφής του σε Αειφόρο Σχολείο, με στοχευμένες δράσεις αειφορικής ευαισθητοποίησης των μικρών μαθητών του και της ευρύτερης κοινότητας σε όλους τους Πυλώνες της Αειφορίας.

Η παραλαβή της Σημαίας της Αειφορίας συνέπεσε με την έναρξη του Σχολικού Μαραθώνιου Ανακύκλωσης του Δήμου Ιωαννιτών για τα Νηπιαγωγεία και οι δύο κούκλες-μασκότ του προγράμματος, ο Αειφορούλης και η Αειφορούλα, παρέδωσαν στους μαθητές το έπαθλό τους, ενεργοποιώντας ταυτόχρονα τη συμμετοχή του σχολείου στο διαγωνισμό.

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • aeiforo nipiagogeio1

Η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου Τάλλου Κωνσταντίνα και οι εκπαιδευτικοί του Μπαφατάκη Κωνσταντίνα, Ζιώγου Ευφροσύνη, Βαλαή Ανδρομάχη, Κιτσάτη Παρασκευή, Ουλάσογλου Κωνσταντίνα και Κυράνα Αφροδίτη, ευχαρίστησαν όλους τους Φορείς με τους οποίους συνεργάστηκε το σχολείο κατά την υλοποίηση του προγράμματος, τους μικρούς μαθητές και τους γονείς τους.

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • aeiforo nipiagogeio2

Ιδιαίτερα ευχαρίστησαν για την τόσο εποικοδομητική συνεργασία το ΔΣ του προγράμματος και την Πρόεδρο κ. Αγγελική Τρικαλίτηκαι για την αμέριστη βοήθεια και υποστήριξη, από την πλευρά του Δήμου Ιωαννιτών τον Δήμαρχο της πόλης κ. Ελισάφ Μωυσή, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Αϊβατίδη Ιωάννη, τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Λίμνης κ. Βλέτσα Βασίλη, τον Αντιδήμαρχο Έργων Συντήρησης και Πρασίνου κ. Παππά Αριστείδη, τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Τσαμπαλά Βασίλη και τον Προϊστάμενο του Εργοταξίου κ. Σιδηρουργό Μιχάλη και από την πλευρά της Εκπαίδευσης τον Αναπληρωτή Διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Κωστανάσιο Λάζαρο, τον Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Βέργο Κωνσταντίνο και το Συντονιστή Αειφορίας κ. Λώλη Θωμά, τονίζοντας πως χωρίς τη στήριξή τους δεν θα μπορούσαν να φτάσουν σε ένα τέτοιο αποτέλεσμα.

Οι μικροί μαθητές κρατώντας με υπερηφάνεια τη Σημαία του Αειφόρου Σχολείου, υποστηρίζουν τη συνέχεια της δράσης με τη συνεχιζόμενη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής και ευρύτερης κοινότητας και υπόσχονται ένα πιο βιώσιμο μέλλον για όλο τον πλανήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ