Σφραγίστηκε ο χώρος της δολοφονίας, προχωρά η έρευνα της ΕΛΑΣ

PERAMA_NEKROIΣφραγίστηκε, με απόφαση του Δημάρχου Ιωαννίνων, ο χώρος όπου δολοφονήθηκε ο 35χρονος υπάλληλος του Οργανισμού Σπηλαίου στο Πέραμα. Ο χώρος θα ανοίξει, παρουσία ειδικής επιτροπής που θα συγκροτηθεί και τα πάντα θα ελεγχθούν εξονυχιστικά.

Στόχος είναι να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση, να μην μείνει καμία σκιά και κυρίως να μην μείνει χώρος για σενάρια που μπορεί να απέχουν πολύ της πραγματικότητας.

Συνάμα προχωρά με ικανοποιητικούς ρυθμούς η έρευνα της Αστυνομίας. «Κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να βρούμε ποιο ήταν το κίνητρο. Είμαστε στο στάδιο της προανάκρισης και μας ενδιαφέρει να διαλευκάνουμε πλήρως την υπόθεση.

Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και με την βοήθεια της τεχνολογίας θα έχουμε αποτελέσματα» δήλωσε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Κώστας Τρομπούκης, μιλώντας χθες το βράδυ στην εκπομπή Διαδρομές του Ήπειρος TV.

«Έγκλημα χωρίς κίνητρο δεν υπάρχει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τρομπούκης και αυτό αναζητά η Αστυνομία μέσα από συστηματική και συντονισμένη έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ