Σφοδρή κακοκαιρία σε όλη την Ήπειρο

MHLIA

MHLIAΧιόνια σε όλα τα ορεινά, ισχυροί άνεμοι και σφοδρές καταιγίδες πλήττουν τις τελευταίες ώρες την Ήπειρο. Όλες οι υπηρεσίες είναι επί ποδός προκειμένου να μην δημιουργηθούν έντονα προβλήματα. Έντονη είναι η χιονόπτωση στη Μηλιά, το Δίστρατο, τη Φούρκα, το Μέτσοβο, τη Βωβούσα, την Αετομηλίτσα και άλλες ορεινές περιοχές.

Μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας δίνουν μάχη για να κρατήσουν ανοιχτό το οδικό δίκτυο και μέχρι τώρα δεν έχουν δημιουργηθεί ιδιαίτερα προβλήματα.

Βέβαια όσοι κινούνται στις περιοχές αυτές θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Σφοδροί άνεμοι και έντονη βροχόπτωση πλήττουν τις περισσότερες περιοχές της Ηπείρου, με τα φαινόμενα κι αυτή τη φορά να είναι έντονα στην Πρέβεζα, η οποία ακόμη μετρά τις πληγές της από τον ανεμοστρόβιλο της Πέμπτης.

Δέντρα έχουν ξεριζωθεί σε πολλά σημεία, ένα αυτοκίνητο έπαθε ζημιές από κλαδιά λεύκας που έσπασε σε δρόμο κοντά στη Νιάρχου, ενώ στο σύνολο του οδικού δικτύου σημειώνονται καταπτώσεις, γεγονός που θα πρέπει να κάνει ιδιαίτερα προσεκτικούς τους οδηγούς.

Τα ίδια καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν και φαινόμενα παγετού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ