Σφοδρή επίθεση στον Μίλτο Μπούκα

dimarxeio_1Σκληρή απάντηση στον εκπρόσωπο των Οικολόγων Μιλτιάδη Μπούκα έδωσε με ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή. Αφορμή αποτελούν οι δηλώσεις του πρώτου με αφορμή τις εξελίξεις για τα τρία ξενοδοχεία στην παραλίμνια και οι ψευδείς ισχυρισμοί που διατυπώνει σε βάρος της Δημοτικής Αρχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η εμμονή με την οποία καταφέρεται εναντίον της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του Δημάρχου Φίλιππα Φίλιου, ο εκπρόσωπος των Οικολόγων- Πράσινων Μιλτιάδης Μπούκας προκαλεί πολλά και αναπάντητα ερωτήματα.

Χωρίς να διαθέτει το παραμικρό στοιχείο, επιδίδεται συστηματικά σε μία πρωτοφανή επίθεση, η οποία χαρακτηρίζεται από κατά συρροή ψεύδη και συκοφαντίες.

Ο κ. Μπούκας οφείλει να είναι ακριβής και συγκεκριμένος και όχι να ακολουθεί την παλαιοκομματική και ξεπερασμένη μέθοδο «πετάω συνεχώς τη λάσπη, στο τέλος κάτι θα μείνει…».

Η Δημοτική Αρχή δεν απάντησε μέχρι σήμερα στις συνεχείς συκοφαντίες του όχι από αδυναμία, αλλά γιατί εκτιμούσε ότι μία τέτοια παρέμβαση δεν θα συνέβαλε σε επίλυση προβλημάτων.

Όμως τις τελευταίες ημέρες, ο κ. Μπούκας τόσο με άρθρα του, όσο και με δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Ο ισχυρισμός που διατύπωσε ότι ο Δήμαρχος μέσω της Γενικής Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού επιδιώκει την κατάργηση της ζώνης των τριακοσίων μέτρων στη λίμνη, αποτελεί μύθευμα. Αποτελεί όμως και μία ακόμη βαριά συκοφαντία στη σωρεία όσων είχαν προηγηθεί.

Ο Δήμαρχος ουδέποτε συναντήθηκε με την κ. Μενδώνη για το θέμα αυτό και ούτε κάτι τέτοιο αποτελεί θέση της Δημοτικής Αρχής.

Ο κ. Μπούκας καλείται να ανακαλέσει άμεσα τη δήλωση αυτή, που πέραν του δημάρχου προσβάλλει και τη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου.

Καλείται να είναι πιο ακριβής σε όσα δημόσια καταγγέλλει. Στην περίπτωσή του εξάλλου όχι μόνο έχει χαθεί κάθε ίχνος πολιτικού πολιτισμού, αλλά έχει ξεπεραστεί προ πολλού και κάθε όριο εμπάθειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ