Σεμινάρια για την αντιμετώπιση της κρίσης!

SEMINARIO_ARTAΔύο σεμινάρια για την αντιμετώπιση της κρίσης πραγματοποιήθηκαν στην Άρτα, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων με το τοπικό Επιμελητήριο.

Τα σεμινάρια παρακολούθησαν συνολικά 70 επιχειρηματίες και επαγγελματίες, οι οποίοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και ανταποκρίθηκαν θετικά στα θέματα που ανέπτυξε ο εισηγητής κος. Γεώργιος Νταφλούκας.

Στο πρώτο σεμινάριο, που είχε θέμα τη «Συγκράτηση Πελατών σε Περίοδο Κρίσης», δόθηκε μεγάλη έμφαση στο ερώτημα «γιατί after sales service;» Έγινε επίσης η σχετική ανάλυση στο τί ζητάνε οι πελάτες και στο πώς θα πρέπει να ανταποκρίνεται η επιχείρηση.

Στο δεύτερο σεμινάριο, με θέμα τις «Εφαρμοσμένες Πρακτικές Παρακίνησης Σε Περίοδο Κρίσεως», παρουσιάστηκαν οι επιπτώσεις της κρίσης στο HR management, οι άξονες, τα εργαλεία, τα συστήματα και οι τεχνικές παρακίνησης των εργαζομένων.

Στα πλαίσια της συνεργασίας μεταξύ των δυο φορέων της ΕΕΔΕ και του Επιμελητηρίου, θα πραγματοποιηθούν και άλλα σεμινάρια σε θέματα πωλήσεων, λιανικού εμπορίου, εξαγωγών, χρηματοοικονομικών κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία της ΕΕΔΕ, κα. Πηνελόπη Χαϊκάλη, τηλ. 2610 318573 και στο Επιμελητήριο Άρτας, κα. Αριστέα Αναγνωστοπούλου, τηλ. 26810 28728.

Και βέβαια θα πρέπει να τονιστεί ότι καλά είναι τα σεμινάρια αλλά δεν φτάνουν για να αντιμετωπιστεί η κρίση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ