Σε βιολογικό και ΔΕΥΑΙ τα «Γιάννενα Τώρα»

Τον βιολογικό καθαρισμό της πόλης και τις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΙ επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της παράταξης «Γιάννενα Τώρα» αποτελούμενη από τον επικεφαλής της Άρη Μπαρτζώκα, το Δημοτικό Σύμβουλο Δ. Πάνου, τον Εκπρόσωπο Τύπου Ν. Βούστρο και τον πρ. Δημοτικό Σύμβουλο Κ. Κυριαζή στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Ιωαννίνων.

Τις εγκαταστάσεις βιολογικού καθαρισμού η παράταξη «Γιάννενα Τώρα» τις επισκέφθηκε για δεύτερη φορά, και ενημερώθηκε αναλυτικά για τα προβλήματα και ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία τους.

Στη συνέχεια, ακολούθησε τρίωρη επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης, η οποία μόνο «εθιμοτυπική» δεν ήταν, αλλά εξελίχθηκε σε ουσιαστική σύσκεψη συνεργασίας με τη διοίκηση και το προσωπικό, οι οποίοι πρόθυμα ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία της παράταξης σε όλα όσα η παράταξη ζήτησε να ενημερωθεί.

«Αν και διαπιστώσαμε, με ικανοποίηση, ότι πλειάδα ζητημάτων που έθετε η παράταξή μας σχετικά με οργανωτικά & διοικητικά θέματα έχουν υιοθετηθεί από τους αρμόδιους της επιχείρησης, υπογραμμίζουμε ωστόσο ότι παραμένουν σοβαρές ελλείψεις που δεν μπορούν να αγνοηθούν. Ο εξορθολογισμός της λειτουργίας της επιχείρησης είναι υποχρέωση των διοικήσεων, σημερινής & μελλοντικών, καθώς η λειτουργία της αφορά & επηρεάζει άμεσα το δημότη, στον οποίο και λογοδοτούμε όλοι μας», σημειώνεται στην ανακοίνωση της παράταξης.

«Σε ότι μας αφορά, δεν θα πάψουμε να ασκούμε με σοβαρότητα τεκμηριωμένη και εποικοδομητική κριτική, για τα μεγάλα ζητήματα της πόλης.

Ως γνωστό, η ύδρευση και η αποχέτευση αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα καθημερινότητας του πολίτη και ως τέτοιο αποτελεί για εμάς πρώτη προτεραιότητα.

Είμαστε εδώ για να επικροτήσουμε κάθε ενέργεια η οποία βελτιώνει την καθημερινότητα του πολίτη, αλλά και να ασκήσουμε αυστηρή κριτική σε αντίθετη περίπτωση», αναφέρει σε δήλωσή του ο επικεφαλής της παράταξης Άρης Μπαρτζώκας.

Η επίσκεψη έκλεισε με συνάντηση με εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων, οι οποίοι ενημέρωσαν αναλυτικά την παράταξη για τα διάφορα ζητήματα που τους απασχολούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ