Σε πρώτο πλάνο η στήριξη της επιχειρηματικότητας

Η καλύτερη και στενότερη συνεργασία Δήμου και Επιμελητηρίου αποτέλεσαν το βασικό αντικείμενο της συζήτησης που είχαν σήμερα ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δημήτρη Δημητρίου.

Στην συνάντηση που έγινε αναζητήθηκαν τρόποι ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας, ειδικά της νεανικής, οι οποίοι θα οριστικοποιηθούν εκ μέρους του Δήμου το αμέσως επόμενο διάστημα με την κατάρτιση του νέου προϋπολογισμού.

Επίσης εκτενής συζήτηση έγινε για την καθαριότητα της πόλης που αποτελεί βασική προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής.

«Είχαμε μία εποικοδομητική συζήτηση. Οφείλουμε να συνεργαστούμε με το Επιμελητήριο ειδικά στην αξιοποίηση προγραμμάτων και κονδυλίων. Συζητήσαμε για την ανάγκη στήριξης της επιχειρηματικότητας με αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών. Η συνεργασία θα συνεχιστεί ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας», τόνισε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου από την πλευρά του σημείωσε ότι ήταν μία γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση η οποία θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα.

«Οι πόρτες της συνεργασίας άνοιξαν και το ενδιαφέρον μας για την στήριξη της επιχειρηματικότητας είναι κοινό», ανέφερε στις δηλώσεις του.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης στην οποία μετείχε και ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Πήχας έγινε εκτενής συζήτηση για την καθαριότητα στην πόλη.

«Το στοίχημα είναι ο δήμος να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες. Οι επιχειρηματίες και οι πολίτες από την πλευρά τους θα πρέπει να συμβάλλουν. Μόνο έτσι θα έχουμε μία αποδοτική υπηρεσία και μία  καθαρή πόλη», τόνισε ο Δήμαρχος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ