Σαμαράς- Καχριμάνης: Σχέσεις… οργής…

KAXRI_SAMARASΕρωτήματα και μάλιστα σοβαρά πολιτικά, προκαλεί η απουσία του Περιφερειάρχη Ηπείρου, από τη συνάντηση που είχαν έξι Περιφερειάρχες της χώρας με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και με αντικείμενο τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργούνται μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου στο χώρο της Αυτοδιοίκησης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι σχέσεις του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη με τον Πρωθυπουργό είναι εξαιρετικά τεταμένες και όσο περνάει ο χρόνος βαίνουν προς το χειρότερο.

Καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Καχριμάνης για δικούς του λόγους, απέφυγε να παραστεί στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, την ώρα μάλιστα που διακυβεύονται κρίσιμα ζητήματα για την αυτοδιοίκηση και την περιφέρεια.

Οι Περιφερειάρχες που ζήτησαν, είδαν και συζήτησαν με τον κ. Σαμαρά είναι Αττικής Γιάννης Σγουρός, Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και Στερεάς Ελλάδος Κλέαρχος Περγαντάς.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, πριν την ψήφιση του προϋπολογισμού, στη Βουλή.

Από τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, προκύπτει ότι είχε συζητηθεί εκτενώς μεταξύ όλων των Περιφερειαρχών της χώρας, η πρωτοβουλία για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, με την διαφορά ότι κάποιοι είχαν αντικειμενική δυσκολία να παραστούν κι άλλοι επέλεξαν συνειδητά να απέχουν.

Η απουσία του Περιφερειάρχη Ηπείρου ανήκει στην δεύτερη περίπτωση και έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που ακούγεται αρκετούς μήνες τώρα ότι οι σχέσεις του με τον Πρωθυπουργό βρίσκονται σε κάκιστο σημείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ