Σ. Κωνσταντόπουλος: «Χαίρομαι που συνέβαλα στο αποτέλεσμα»

konstantopoulos spiros

Τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι τον στήριξαν απευθύνει ο Σπύρος Κωνσταντόπουλος, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ιωαννίνων.

Ο Σπύρος Κωνσταντόπουλος ήταν από τα νέα πρόσωπα στο ψηφοδέλτιο και έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση καθώς βρίσκεται στην τέταρτη θέση με σχεδόν επτά χιλιάδες ψήφους.

Στη δήλωσή του αναφέρει: «Ευχαριστώ από καρδιάς όλες τις Γιαννιώτισσες και τους Γιαννιώτες που με στήριξαν σε αυτό τον αγώνα μου με τη ψήφο τους. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που για την πρώτη φορά που εξέθεσα τον εαυτό μου στην κρίση των συμπολιτών μου, σε επίπεδο Νομού Ιωαννίνων, συνάντησα μια τόσο μεγάλη ανταπόκριση και αποδοχή από ανθρώπους γνωστούς αλλά και από χιλιάδες συμπολίτες που δε γνώριζα πριν.

Χαίρομαι που συνέβαλα και εγώ, με τις δικές μου δυνάμεις, και από κοινού με τους άξιους συνυποψηφίους μου, για να συνεχίσει να κρατά στα σταθερά χέρια του, το τιμόνι της χώρας μας, ο αρχηγός μας Κυριάκος Μητσοτάκης. Είμαι βέβαιος πως η πορεία της Ελλάδας μας προς την ανάπτυξη και τις καλύτερες μέρες, θα συνεχιστεί αταλάντευτα και με ακόμα πιο γοργά βήματα.

Θέλω όμως ταυτόχρονα, να καλέσω τις Γιαννιώτισσες και τους Γιαννιώτες, στις επαναληπτικές εκλογές που θα γίνουν σε λίγες ημέρες, να δώσουν ακόμα πιο ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για μια ισχυρή πλειοψηφία που θα του επιτρέψει να κάνει όλες τις αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, τις οποίες υποσχεθήκαμε προεκλογικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ