Ριζόπουλος: Συστήνει στον Περιφερειάρχη να πάει για… γκολφ!

rizopoulos spiros

Πολιτικό άδειασμα του Περιφερειάρχη Ηπείρου βλέπει ο επικεφαλής των «Οριζόντων» Σπύρος Ριζόπουλος πίσω από την ψήφιση του άρθρου που αλλάζει το καθεστώς διαχείρισης των απορριμμάτων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο ετοίμασε τροπολογία για να λυθεί το πρόβλημα αντί να προχωρήσει σε νομική υπεράσπιση της περιφέρειας.

«Ο πολιτικός του εγωισμός, και όχι μόνο, όξυνε συνεχώς τις σχέσεις με τους δήμους μέχρι που η κυβέρνηση η οποία τον επέλεξε αποφάσισε να τον «αδειάσει» διασώζοντας τους Ηπειρώτες από το αδιέξοδο.

Οι ίδιες εμμονές του κ. Καχριμάνη όμως είναι αυτές που έχουν καταστρέψει την οικονομία της περιοχής μας, αφού ακόμη και σήμερα ο ίδιος δείχνει να μην αντιλαμβάνεται τις παγκόσμιες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί» αναφέρει.

Καταλήγοντας ο κ. Ριζόπουλος συστήνει στον Περιφερειάρχη να πάει για γκολφ παροτρύνοντάς τον να αποσυρθεί  «Πολλοί θα αναρωτιούνται με την επιλογή της παρομοίωσης του γκολφ στον τίτλο. Έχει όμως βάση, διότι στις ΗΠΑ όταν κλείνει ο κύκλος ενός πολιτικού, οι δικοί του άνθρωποι που είμαστε πεπεισμένοι ότι του κ. Καχριμάνη δεν του έχει μένει κανείς, παροτρύνουν τον κυβερνήτη, να αποσυρθεί και να απολαύσει τα εγγόνια του παίζοντας γκολφ».

Τέλος απευθυνόμενος σε δημάρχους που κατά τον ίδιο λειτούργησαν αντιΦΔΟΣΑ και συγκεκριμένα στους Ελισάφ, Πλιάκο, Έξαρχο, Σουκουβέλο, Τζαφέα, Καψάλη και Γεωργάκο τους συστήνει «να κόψουν το φλας αλλιώς. Είναι η εποχή του «σώζων εαυτών σωθήτω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ