Ράβε- ξήλωνε με τα ψηφοδέλτια…..

ND1Κλειδώνουν και ξεκλειδώνουν οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας στην Ήπειρο… Όσο για το ΠΑΣΟΚ δεν γίνεται λόγος αφού πριν τους υποψηφίους πρέπει να γίνει η εκλογή προέδρου του κόμματος.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στο Νομό Ιωαννίνων. Οι έξι θέσεις φαίνεται ότι έχουν κλείσει οριστικά και για την έβδομη αναζητείται επιμόνως γυναίκα.

Στη Συγγρού για μία ακόμη φορά συζητιέται το όνομα της Γιούλας Μητροκώστα, που ήταν παρούσα και σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Το κοινό χαρακτηριστικό που έχει η κ. Μητροκώστα με την Άννα Ασημακοπούλου είναι ότι κι αυτή υπήρξε στο παρελθόν συνεργάτης του Γιάννη Αβέρωφ και διατηρεί ιδιαίτερες σχέσεις με το Μέτσοβο. Οπότε θα είναι κι αυτό ένα ενδιαφέρον στοιχείο στην εκλογική αναμέτρηση.

Στο προσκήνιο επανέρχεται το όνομα του αντιπεριφερειάρχη Παντελή Κολόκα, αλλά είναι άγνωστο αν ο ίδιος θελήσει να εγκαταλείψει την αυτοδιοίκηση και να διεκδικήσει θέση στη Βουλή σε συνθήκες ιδιαίτερα δύσκολες….

Στη Θεσπρωτία φαίνεται ότι οριστικοποιήθηκε η γυναικεία υποψηφιότητα ενώ στην Πρέβεζα δύο τουλάχιστον νέα πρόσωπα θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο.

Μάχη στην Άρτα λόγω της πλειάδας υποψηφιοτήτων με αυτή του Χρήστου Τσιρογιάννη να φαίνεται ότι έχει κλειδώσει οριστικά όπως επίσης και το γυναικείο πρόσωπο που θα στελεχώσει το ψηφοδέλτιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ