Πυρά Ριζόπουλου εναντίον Καχριμάνη

Η ολομέτωπη επίθεση που εξαπέλυσε προς τον Περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη ήταν το στοιχείο που ξεχώρισε στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση που πραγματοποίησε στα Γιάννινα ο Σπύρος Ριζόπουλος.

Ο επικεφαλής των «Οριζόντων» όπως πράττει στο μεγαλύτερο μέρος της προεκλογικής του εκστρατείας απέφυγε να χρησιμοποιήσει το όνομα του Περιφερειάρχη επιλέγοντας να τον αποκαλεί «απερχόμενο» και να του ζητά απαντήσεις με ερωτήματα τύπου «τι έχεις να πεις απερχόμενε».

Μόνο σε μία περίπτωση διαφοροποίησε την προσφιλή του τακτική ότι χρησιμοποίησε το προεκλογικό διαφημιστικό του σποτ «νισάφι Αλέκο».

Ο Σπύρος Ριζόπουλος μίλησε για εκβιασμούς, πιέσεις, προσωπικές επιθέσεις, συκοφαντίες και κακόβουλα κουτσομπολιά, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί σε συγκεκριμένα περιστατικά.

Εμφανής η προσπάθεια να πολώσει το κλίμα λίγο πριν τις εκλογές και μάλλον να εκνευρίσει τον Αλέκο Καχριμάνη, αφού με τους υπόλοιπους υποψηφίους δεν επιδιώκει καμία σύγκρουση.

Στο δεύτερο μέρος της ομιλίας του ο Σπύρος Ριζόπουλος παρουσίασε τις θέσεις της παράταξής του, δηλώνοντας σίγουρος ότι οι εκλογές θα έχουν δεύτερο γύρο από τον οποίο θα βρει ο ίδιος νικητής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ