Ψεύδη τα περί αμοιβής του κ. Μωυσή Ελισάφ

elisafΠερισσότερες από τρεις φορές στο Δημοτικό Συμβούλιο και τουλάχιστον δύο με σχετικές ανακοινώσεις, έγινε σαφές και ξεκάθαρο ότι τα Διοικητικά Συμβούλια στις δύο Κοινωφελείς Επιχειρήσεις του Δήμου και οι Πρόεδροί τους δεν αμείβονται.

Παρόλα αυτά, συγκεκριμένοι κύκλοι, εξακολουθούν να διαδίδουν ψευδώς ότι ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Μωυσής Ελισάφ, αμείβεται από την Κοινωφελή Επιχείρηση.

Πρόκειται για μία μεγάλη κακοήθεια που διακινείται από στρατευμένα κέντρα, με μοναδικό στόχο την δημιουργία εντυπώσεων.

Είναι λυπηρό τονίζεται σε ανακοίνωση του Δήμου, να επιχειρείται η σπίλωση ανθρώπων που αφιλοκερδώς κάνουν μία μεγάλη προσπάθεια να ανασυστήσουν δομές που είχαν απαξιωθεί και να προσφέρουν έργο, το οποίο κρίνεται από τους συμπολίτες.

Η κριτική είναι επιβεβλημένη. Αλλά τέτοιου είδους ισχυρισμοί δεν μπορούν να αποτελούν μέρος μιας σοβαρής και κυρίως αξιόπιστης κριτικής.

Η αλήθεια είναι μία και έχει ειπωθεί δημόσια σε όλους τους τόνους. Όσοι με, κατά συρροή ψεύδη θέλουν να παρουσιάσουν μία άλλη πραγματικότητα, εκτίθενται στην κοινή γνώμη. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι η εποχή όπου άλλα λέγονταν στο Δημοτικό Συμβούλιο και άλλα συνέβαιναν στην πράξη, η εποχή της αδιαφάνειας και της αναξιοπιστίας ανήκουν οριστικά στο παρελθόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ