Πρώτο βραβείο για το 7ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων

efime gimnasio7

efime gimnasio7Η συνεργασία δύο σχολείων, του 7ου Γυμνασίου Ιωαννίνων και του Γυμνασίου Πετράκη Κυπριανού Λάρνακας, ξεχώρισε στο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Κύπρος: 1974-2014. Δεν ξεχνώ, Διεκδικώ, Δημιουργώ”, κερδίζοντας το 1ο Βραβείο Γυμνασίου, στην κατηγορία της Εφημερίδας, με την εφημερίδα τους, «ΕΛΚΥΦωνές».

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν 420 σχολικές μονάδες από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ομογένεια και πάνω από 20.000 μαθητές με 3.000 περίπου μαθητικές δημιουργίες.

Η εκδήλωση βράβευσης των δημιουργιών θα γίνει την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 και ώρα 12.00 το μεσημέρι στην Κεντρική Αίθουσα του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού και Θρησκευμάτων.

«Ευχαριστούμε τους/τις μαθητές/τριές μας για την ενσυναισθητική ευαισθησία, με την οποία προσέγγισαν το θέμα και απέδειξαν ότι το σχολείο είναι ένας ζωντανός οργανισμός γνώσης και πολιτισμού, μέσα στα πλαίσια της συνεργασίας και του αλληλοσεβασμού», αναφέρουν οι υπεύθυνες καθηγήτριες, φιλόλογοι, Σταματία Σταμάτη από το 7ο Γυμνάσιο και Δήμητρα Κωστανάσιου από το Γυμνάσιο Πετράκη Κυπριανού Λάρνακας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ