Πρώτη επίσημη του διοικητή της ΥΠΕ στα Γιάννινα

Απόλυτα ικανοποιημένος από την λειτουργία και την παροχή υπηρεσιών στα δύο νοσοκομεία των Ιωαννίνων εμφανίστηκε ο νέος διοικητής της ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ο οποίος έκανε την πρώτη του επίσημη επίσκεψη.

Ο κ. Καρβέλης συνεργάστηκε με τις διοικήσεις και με υπηρεσιακούς παράγοντες και ενημερώθηκε για τα ανοιχτά ζητήματα που υπάρχουν όπως είναι η λειτουργία της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Παράλληλα είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί διεξοδικά για την λειτουργία του Πολυδύναμου, μιας από τις λίγες μονάδες που υπάρχουν στην χώρα.

Για την ΜΑΦ είπε ότι είναι ένα πολύ σοβαρό θύμα καθώς μεν υπάρχει ο εξοπλισμός όμως θα πρέπει να εξευρεθεί το ανθρώπινο δυναμικό για την λειτουργία της.

Ο κ. Καρβέλης έκανε γνωστό ότι σύντομα θα υπάρξει διευρυμένη συνεδρίαση της ΥΠΕ με την συμμετοχή των διοικήσεων των νοσοκομείων όπου θα εξεταστούν όλα τα θέματα.

Υπογράμμισε πάντως ότι θα υπάρξουν αναπροσαρμογές στους προυπολογισμούς καθώς θα συνεκτιμηθούν οι προσφερόμενες υπηρεσίες, η αποδοτικότητα και η επισκεψιμότητα των νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ