Πρόταση για ράμπα ΑΜΕΑ στο Δρέπανο

amea rampa

amea rampa

Την τοποθέτηση μια εκ των δύο ραμπών για τα Α.με.Α, που θα χρηματοδοτηθούν από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, στην παραλία Δρέπανο της Ηγουμενίτσας, προτείνει με ομόφωνη απόφασή του ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Θεσπρωτίας “Η Στοργή”.

Η πρόταση γίνεται με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και κατατίθεται στην Περιφέρεια Ηπείρου η οποία έχει την πρόθεση να χρηματοδοτήσει δύο τέτοιες παρεμβάσεις, προκειμένου τα άτομα με ειδικές ανάγκες να αποκτήσουν ασφαλή και εύκολη πρόσβαση σε δύο παραλίες της περιοχής.

Ο Σύλλογος μαζί με την απόφασή του καταθέτει και μία σειρά επιχειρημάτων για να τεκμηριώσει την ανάγκη τοποθέτησης ράμπας στο Δρέπανο:

Είναι η πλησιέστερη παραλία στην πρωτεύουσα του νομού μας, την Ηγουμενίτσα, καθώς απέχει μόλις 5χλμ από την πόλη.

Εξυπηρετεί το μεγαλύτερο μέρος των Α.με.Α. και των οικογενειών τους. Είναι ρηχή παραλία και εύκολα προσβάσιμη για τα Α.με.Α.

“Ευελπιστούμε, η παρέμβασή μας αυτή, να βρει άμεση ανταπόκριση από τους ιθύνοντες, τους οποίους καλούμε να σταθούν αρωγοί στο δύσκολο έργο του Συλλόγου μας και συμπαραστάτες στον επίπονο αγώνα που δίνουν καθημερινά τα Α.με.Α. και οι οικογένειές τους. Αναμένουμε την επίσημη τοποθέτηση της Περιφέρειας εντός της εβδομάδας” καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ