Πρόσκληση συμμετοχής σχολείων σε καινοτόμα προγράμματα

SXOLEIO_KAINOTOMOΤο ηλεκτρονικό Εργαστήριο του Δικτύου Σχολικής Καινοτομίας προσφέρει κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά εξ αποστάσεως επιμορφωτικά προγράμματα ανάπτυξης του εκπαιδευτικού και παράλληλης ανάπτυξης της σχολικής μονάδας με θεματική εστίαση στις Φυσικές Επιστήμες και στη Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Στα προγράμματα αυτά καλούνται να συμμετάσχουν σχολεία με έναν αρχικό πυρήνα 2-4 εκπαιδευτικών, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην επιμόρφωση και αφού ολοκληρώσουν επιτυχώς τις εργασίες του προγράμματος, θα λάβουν σχετική πιστοποίηση.

Για αναλυτικότερη ενημέρωση και δήλωση συμμετοχής επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους:

α) για το Πρόγραμμα “Μάθηση και Φυσικές Επιστήμες”

β) για το Πρόγραμμα “Συμβουλευτική Σπουδών και Απασχόλησης”.

Η συμμετοχή στα προγράμματα γίνεται χωρίς οικονομική επιβάρυνση, η υποβολή αιτήσεων γίνεται μόνο ηλεκτρονικά στους παραπάνω συνδέσμους και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης είναι η 5η Δεκεμβρίου 2011. Στα προγράμματα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σχολεία που έχουν ολοκληρώσει τους τρεις κύκλους ανάπτυξης στο Εργαστήριο του Δικτύου Σχολικής Καινοτομίας (ΔΣΚ), αλλά και νέα σχολεία που θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά Δίκτυο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ