Πρόσκαιρο ανάχωμα στην ανεργία

ERGAZOMENOI– 1215 θέσεις στην Ήπειρο από την Κοινωφελή Εργασία- Όλα τα ονόματα των προσληπτέων

Ανάσα σε πολλούς φορείς, ειδικά σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα δώσουν τα προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας τα οποία μετά από πολλούς μήνες μπαίνουν πλέον στο στάδιο της υλοποίησης.

Παράλληλα θα αποτελέσουν ένα μικρό και πρόσκαιρο ανάχωμα στο τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας που στην Ήπειρο παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις.

Οι θέσεις εργασίας θα έχουν διάρκεια πέντε μηνών. Όλη η διαδικασία για την επιλογή του προσωπικού έγινε από τον ΑΣΕΠ. Στην Ήπειρο συνολικά θα δημιουργηθούν 1215 θέσεις απασχόλησης.

Τα προγράμματα υλοποιούν Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις ενώ στην Ήπειρο ένα μεγάλο κομμάτι που καλύπτει και τους μεγαλύτερους Δήμους υλοποιείται από τον Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ.

Από το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας θα δημιουργηθούν 676 θέσεις εργασίας στο Νομό Ιωαννίνων. Οι πίνακες με τους προσληπτέους έχουν ήδη δοθεί στη δημοσιότητα. Οι προσληπτέοι οφείλουν εντός δέκα (10) ημερών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων να προσέλθουν στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων (Γιοσέφ Ελιγιά 7- Ιωάννινα, ώρες 9:00 – 14:00) και να αποδεχθούν εγγράφως τη θέση εργασίας, προσκομίζοντας το Έντυπο αποδοχής Θέσης.

Προθεσμία υποβολής ενστάσεων από 7/6/2012 ημέρα Πέμπτη έως και 11/6/2012 ημέρα Δευτέρα.

Μπορείτε να δείτε όλα τα ονόματα των προσληπτέων στο Νομό Ιωαννίνων εδώ.

Στο Νομό της Πρέβεζας, μέσω του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ δημιουργούνται 457 θέσεις εργασίας. Τα ονόματα όσων έχουν επιλεγεί μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Στο Νομό Θεσπρωτίας το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας καλύπτει 82 θέσεις εργασίας. Τα ονόματα αυτών που έχουν επιλεγεί δείτε τα εδώ.

Τέλος να σημειωθεί ότι για το Δήμο της Άρτας το πρόγραμμα υλοποιεί Μη Κυβερνητική Οργάνωση και οι αιτήσεις εξακολουθούν να υποβάλλονται μέχρι και την 12η Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ