Προσφορά αγάπης στα παιδιά της Δουρουχάνης

astinomikoi douraxani

Σε μία συμβολική κίνηση αγάπης εν όψει των εορτών προχώρησε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Τοπική Διοίκηση Ιωαννίνων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και τον Σύνδεσμο Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί παρέδωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Οικοτροφείο της Μονής Δουραχάνης, στα παιδιά που έχουν ανάγκη την σκέψη και την αγάπη μας.

Εκ μέρους της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Ιωαννίνων παρέστησαν, ο Πρόεδρος Κωνσταντινίδης Ανέστης, ο Γεν.Γραμματέας Κίτσιος Κωνσταντίνος, ο Ταμίας Τριανταφυλλίδης Αριστοτέλης, ο Αν.Γεν.Γραμματέας  Μουστακλής Κωνσταντίνος και ο Οργανωτικός Γραμματέας Τάγκας Σωτήριος.

Εκ μέρους της Τοπικής Διοίκησης της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών ο Πρόεδρος Κίτσιος Σπυρίδων, ο Γεν.Γραμματέας Παργινός Χρήστος, ο Β Αντιπρόεδρος  Μανώλης Θωμάς, η Γ Αντιπρόεδρος  Κουματσιούλη Αγγελίνα, η Ταμίας Ράπτη Όλγα καθώς και ο Γεν. Γραμματέας της  Ένωσης Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας Νομού Ιωαννίνων Τσιλιμής Γρηγόριος και ο Ά Αντιπροέδρος Παπαχρήστος Ιωάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ