Προς το λουκέτο η Εθνική Καλούτσιανης

Λουκέτο για το υποκατάστημά της στην Καλούτσιανη φαίνεται ότι ετοιμάζει η Εθνική Τράπεζα.

Πρόκειται για μία εξέλιξη ιδιαίτερα δυσμενή για μία περιοχή που έχει πληγεί από την κρίση των τελευταίων ετών.

Επιστολή για το θέμα απέστειλε ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας κ. Κωνσταντίνο Μιχαηλίδη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο – CEO κ. Παύλο Μυλωνά.

«Όπως πολύ καλά γνωρίζετε το κατάστημα εξυπηρετεί, πέραν των εμπόρων και καταστηματαρχών, ένα πολύ μεγάλο αριθμό ατόμων τρίτης ηλικίας αλλά και ευπαθών ομάδων και στην περίπτωση που αυτό κλείσει, θα υπόκεινται πλέον σε μεγάλη ταλαιπωρία προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους με την τράπεζα.

Γνωρίζω ότι η αναδιάρθρωση των καταστημάτων και της Εθνικής Τράπεζας είναι σε ένα βαθμό επιβεβλημένη ωστόσο πιστεύω πως μια τέτοια κίνηση για το συγκεκριμένο υποκατάστημα θα αποτελέσει ένα ακόμα χτύπημα για τους κατοίκους της συγκεκριμένης, εμβληματικής γειτονιάς της πόλης.

Στη βάση αυτή λοιπόν σας καλώ να αναθεωρήσετε την όποια σκέψη υπάρχει για το κλείσιμο του συγκεκριμένου υποκαταστήματος και δηλώνω διαθέσιμος να συναντηθούμε από κοντά προκείμενου να συζητήσουμε διεξοδικά το ζήτημα», αναφέρει ο Θωμάς Μπέγκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ