Προς αποκατάσταση η Μονή Ρογκοβού

ekklisia

ekklisiaΤη σύμφωνη γνώμη της για το σχέδιο σύμβασης και τη διαδικασία ανάθεσης του έργου «Στερέωση και αποκατάσταση Καθολικού Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννη Πρόδρομου Ρογκοβού στο Τσεπέλοβο Ιωαννίνων», διατυπώνει η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Ηπείρου με έγγραφό της προς τη Διεύθυνση Αναστηλώσεων Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 1.168.945,08 ευρώ και ο διαγωνισμός έγινε στις 18 Απριλίου 2011.

Οδικά έργα σε Π.Ε. Άρτας, Πρέβεζας και Θεσπρωτίας

Τη δημοπράτηση τριών έργων που αφορούν τις οδικές υποδομές των Περιφερειακών Ενοτήτων Άρτας, Πρέβεζας και Θεσπρωτίας, ενέκρινε επίσης στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή. Πρόκειται για τα εξής:

· «Συνέχιση της βελτίωσης – ασφαλτόστρωσης οδού από επ. οδό Άρτας- Κορωνησίας προς Γαβριά (γ΄ φάση), προϋπολογισμού 450.000 ευρώ. (Το συγκεκριμένο έργο επαναδημοπρατείται καθώς η αρχική δημοπρασία δεν έγινε εξαιτίας της απεργίας των μηχανικών).

· «Συντήρηση οδικού δικτύου Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας», προϋπολογισμού 150.000 ευρώ.

· «Ηλεκτροφωτισμός στο επαρχιακό και βασικό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Πρέβεζας», προϋπολογισμού 160.000 ευρώ. (Το έργο επαναδημοπρατείται καθώς η αρχική δημοπρασία απέβη άγονος).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ