Προκλητική ανακοίνωση κι ανάληψη ευθύνης για την προτομή του Άρη

BELOYXIOTHS1Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και με μία ανακοίνωση που το περιεχόμενό της το λιγότερο που μπορεί να χαρακτηριστεί είναι προκλητικό, η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Ε.Ο.1821» αναλαμβάνει την ευθύνη για την βεβήλωση των αγαλμάτων του Άρη Βελουχιώτη στην Άρτα αλλά και τη Φωκίδα.

Να θυμίσουμε ότι στις 14 Ιουνίου, τρεις μόλις ημέρες πριν τη διεξαγωγή των εκλογών άγνωστοι αφαίρεσαν την προτομή του Άρη Βελουχιώτη από το χωριό Μεσούντα της Άρτας, χωρίς η έρευνα της αστυνομίας να έχει οδηγήσει στα ίχνη των δραστών.

Όσοι όμως «εμπνεύστηκαν» το σχέδιο καμαρώνουν για τις πράξεις τους με την ανακοίνωση που έδωσαν στη δημοσιότητα. Το περιεχόμενό της αποπνέει μίσος προς την Αριστερά και παραπέμπει σε ακραίο χώρο.Παρατίθεται αυτούσια η επιστολή:

ΑΝΑΛΗΨΗΕΥΘΥΝΗΣ

“Ε.Ο.1821”

Η ελληνική νύχτα στέκεται σύμμαχός μας στους καιρούς που έρχονται…

Με παρρησία αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη για την υπεξαίρεση των τερατουργημάτων που «κοσμούσαν» μέχρι πρότινος τις πλατείες της ελληνικής επικράτειας, αντίστοιχα στην Μεσούντα Άρτας (14/6/2012)και την Καλοσκοπή Φωκίδας (15/6/2012). Προχωρήσαμε με τακτικές κινήσεις στο ξερίζωμα της αριστερής πανούκλας που μολύνει την ελληνική ύπαιθρο σε οδυνηρή ανάμνηση του θανάτου του σφαγέα των Ελλήνων Άρη Βελουχιώτη.

Η ημερομηνία διόλου τυχαία επιλεγμένη.

Η ελληνική ύπαιθρος χρωστάει την σημερινή ερήμωσή της στο δολοφονικό ανδρείκελο που τιμά ο αριστερός συρφετός της πατρίδας μας. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τους διωγμούς που υπέστησαν οι ντόπιοι πληθυσμοί εξαιτίας της «επαναστατικής δράσης» του αρχηγού των ατάκτων;

Το φαινόμενο της αστυφιλίας οφείλεται στην εγκληματική δράση του ανθέλληνα κίναιδου Άρη Βελουχιώτη.

Κατά τον ίδιο τρόπο που οι αριστεροί εγκληματίες της συμμορίας του Άρη Βελουχιώτη, εθίστηκαν στο να κόβουν τα κεφάλια των Ελλήνων με κονσερβοκούτια, ερχόμαστε να τους υπενθυμίσουμε πως οι Έλληνες δεν παραδίδουμε ποτέ τα όπλα απέναντι στους προδότες της πατρίδας.

Καλούμε σε αγωνιστική εγρήγορση το λαό μας ενόψει του 3ου γύρου του συμμοριτοπόλεμου.

Καθάρματα σας περιμένουμε.

Λέτε: Π.Α.ΜΕ.

Λέμε: ΕΛΑΤΕ!

ΥΓ: Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους τεθλιμμένους συγγενείς του Πανελλαδικού Συλλόγου Μνήμης Άρη Βελουχιώτη. Θα σας προτιμήσουμε και στο μέλλον!

 

– Η προκήρυξη δημοσιεύθηκε στη zougla, στην οποία εστάλη από τους συντάκτες της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ