Προεκλογικό σάλπισμα από τον Ν. Καλαντζή

Γράφει: Ρούλα Χρήστου

Η «κοπή πίτας» αυτό το διάστημα είναι ένας εύσχημος τρόπος πολιτικής συγκέντρωσης. Το επιχείρησε ο δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής και δεν το μετάνιωσε.

Ίσα ίσα που κατάφερε και μεγάλο ακροατήριο να έχει και τη δημοτική ομάδα σύσσωμη παρά τους μέχρι πρότινος λεονταρισμούς ορισμένων. Έτσι ο κ. Καλαντζής πραγματοποίησε μια καθαρά προεκλογική ομιλία με απολογιστικό χαρακτήρα αλλά και σάλπισμα ενόψει Μαίου.

Μίλησε για «χαώδη» κατάσταση που παρέλαβε και κατήγγειλε μάλιστα τον πρώην Δήμαρχο Δ. Γιολδάση και εκ νέου αντίπαλό του για το μπλοκάρισμα του έργου ανάπλασης Θεσπρωτικού, αντιπαρέβαλε το «νοικοκύρεμα» που πέτυχε σε τέσσερα χρόνια και απολογήθηκε για τη σειρά μελετών που ανέθεσε από την ώρα που ανέλαβε, καταλήγοντας ωστόσο να τις ωριμάσει  και πλέον να γίνονται έργα.

Σε μια αποστροφή του λόγου του χρησιμοποίησε πρώτο ενικό πρόσωπο για να αναδείξει την   αφοσίωσή του στο ρόλο του Δημάρχου. «…διεκπεραίωσα ο ίδιος δεκάδες έγγραφα μπροστά στην αγωνιώδη προσπάθεια να τρέξουν οι διαδικασίες…».

Στη συνέχεια παρουσίασε το έργο της δημοτικής αρχής ανά τομέα και για τη νέα θητεία έδωσε βαρύτητα στη «γειτονιά» με όσα αυτή χρειάζεται μετά τα έργα υποδομής που  δρομολογήθηκαν.

Στον κατάλογο των συμμάχων του ο κ. Καλαντζής κατέταξε πρώτη την περιφέρεια Ηπείρου,κάτι που μαρτυρούσε άλλωστε και η διακριτική παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας Στράτου Ιωαννου. Ακολουθούσε η «Πολιτεία» καθώς δεν έχει παράπονο από την κυβέρνηση, οι όμοροι δήμοι και οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων ανεξαρτήτου συνδυασμού εκλογής τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ