Προεκλογική κίνηση υποψηφίων και κομμάτων

KOMATA_SHMATAΣυνεχίζουν τις επισκέψεις και τις παρεμβάσεις τους οι υποψήφιοι βουλευτές όλων των κομμάτων στους τέσσερις Νομούς της Ηπείρου.

Θανάσης Οικονόμου: Σε Ανατολή, Μαζαράκι και Κεφαλόβρυσο

Συναντήσεις και επαφές σε Ανατολή, Μαζαράκι και Κεφαλόβρυσο είχε τις προηγούμενες μέρες ο υποψήφιος Βουλευτής στο νομό μας Θανάσης Οικονόμου.

Ο Θανάσης Οικονόμου άκουσε τα προβλήματα των κατοίκων για την οικονομική κρίση, απάντησε σε ερωτήματα που αφορούσαν την αγροτική παραγωγή της περιοχής και αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που έχει προωθήσει πάντα σε αγαστή συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Το βράδυ της ίδιας μέρας ο Θανάσης Οικονόμου παρευρέθη στην γιορτή της τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου του Κεφαλόβρυσου, απ’ όπου και το στιγμιότυπο.

Μιχάλης Παντούλας: Δηλώσεις για την επίσκεψη Βενιζέλου

Ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Ιωαννίνων κ. Μιχάλης Χρ. Παντούλας στο πλαίσιο της προεκλογικής δραστηριότητάς του περιόδευσε σε συνοικίες και διαμερίσματα του Δήμου Ιωαννιτών και είχε επαφές με πολίτες και φορείς του νομού στο πολιτικό γραφείο.

Ο κ. Παντούλας σε ερώτηση δημοσιογράφων για την παρουσία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Βαγγέλη Βενιζέλου στα Ιωάννινα την Κυριακή 22.4.2012 έκανε την εξής δήλωση: “Ο κ. Βενιζέλος δεν έρχεται στα Ιωάννινα για να εκφωνήσει μία συνηθισμένη ομιλία προεκλογικού χαρακτήρα. Ούτε στόχος του είναι να αποποιηθεί ευθυνών και λαθών του παρελθόντος, να ωραιοποιήσει καταστάσεις, να αποκρύψει αλήθειες, να πει μισόλογα για την περίοδο που διανύουμε και να θέσει ως προτεραιότητα προσωπικές φιλοδοξίες ή κομματικές σκοπιμότητες. Έχω τη βεβαιότητα ότι το περιεχόμενο της ομιλίας του θα εκληφθεί από τους πολίτες ως απαρχή συνυπογραφής ενός συμβολαίου αλήθειας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ κοινωνίας και πολιτικού συστήματος. Θα μιλήσει για το αύριο, για τη νέα γενιά, την ανάπτυξη, την κοινωνική συνοχή και δικαιοσύνη, το μοντέλο της οικονομίας, την επιχειρηματικότητα, τους ανέργους και τον κόσμο της εργασίας, την προστασία στον αδύναμο άνθρωπο, την ασφάλεια της πατρίδας. Θα μιλήσει για τις πραγματικές προκλήσεις της συγκυρίας και το σχέδιο που επιλέγει το ΠΑΣΟΚ για την έξοδο της χώρας από την κρίση, αλλά και την κοινωνική συμφωνία που πρέπει να συνοδεύει αυτό το σχέδιο.

Καλωσορίζω τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στην πόλη μας και καλώ όλους τους συμπατριώτες να δώσουν μαζικά το παρόν στη συγκέντρωση της Κυριακής (22.4.2012 και ώρα 19:30) στο Συνεδριακό Κέντρο του Ξενοδοχείου Du Lac”.

Μιχάλης Κασσής: Η Πίνδος μοντέλο συνεταιριστικής ανάπτυξης

Το θέμα «εμπειρίες από την ανάπτυξη επιχειρηματικού πνεύματος στην Ήπειρο», ανέπτυξε ο πρόεδρος του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «Η Πίνδος», κ. Μιχάλης Κασσής, μιλώντας σήμερα το πρωί στην ημερίδα που οργάνωσε στην Αθήνα το γραφείο του Πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή – Γενική Διεύθυνση Βιομηχανίας και Επιχειρηματικότητας».

Η πρόσκληση που δέχθηκε ο Α.Π.Σ.Ι. και ο πρόεδρος του από τον πρωθυπουργό, για τη συμμετοχή στην ημερίδα, αποτελεί πανευρωπαϊκή αναγνώριση και τιμή για το απόλυτα πετυχημένο συνεταιριστικό μοντέλο διαχείρισης μιας από τις μεγαλύτερες μεταποιητικές μονάδες της χώρας μας, καθώς η πρόσκληση απευθύνθηκε σε έξι εταιρείες ανά την Ελλάδα, που θεωρήθηκαν πρότυπα ανάπτυξης.

Γιάννης Γόγολος: Στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Φιλιατών

Την κοινωνική του ευαισθησία και την ιδιαίτερη αγάπη που έχει προς τους ηλικιωμένους , λόγω απώλειας του πατέρα του σε μικρή ηλικία, έδειξε για μια ακόμη φορά ο Υποψήφιος Βουλευτής για το ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας, κ. Ιωάννης Γόγολος, κατά την επίσκεψή του στο Γηροκομείο Φιλιατών.

Με τον Διοικητή του Ιδρύματος και Υπηρεσιακούς Παράγοντες, συζήτησε τα προβλήματα που υπάρχουν και ανταποκρίθηκε σε όλα τα ζητήματα που του ετέθησαν.

Άκουσε με σεβασμό και προσοχή όλους τους ηλικιωμένους και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την οικονομική κατάσταση της χώρας, που έχει ως απόρροια να διαρραγεί ο κοινωνικός ιστός και να κινδυνέψει το κορυφαίο στοιχείο πολιτισμού για τους ηλικιωμένους, που είναι η οικογένεια.

Οι ηλικιωμένοι είδαν στο πρόσωπο του κ. Γόγολου το δικό τους παιδί, εκτίμησαν τις ευαισθησίες του, και διέκριναν την ελπίδα για το καλύτερο αύριο, που εκπροσωπεί με την παρουσία του στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Θεσπρωτία.

Δημήτρης Φίλης: Σημαντική η επίσκεψη Βενιζέλου

Ο κ. Δημήτρης Φίλης, υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Ν. Ιωαννίνων, με την ευκαιρία της έλευσης του ηγέτη του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλου στα Ιωάννινα, την Κυριακή 22 Απρίλη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Η πατρίδα μας βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση. Οι εκλογές στις 6 Μάη καθορίζουν την μοίρα του τόπου. Η ψήφος θα κρίνει την πορεία του τόπου, όχι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αλλά για τα επόμενα είκοσι χρόνια.

Γι’ αυτό το λόγο ο θυμός, η αγανάκτηση και η απογοήτευση δεν χωράνε στην κάλπη.

Ναι, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Το ΠΑΣΟΚ ξεκινά και πάλι από την αρχή να ξαναχτίσει τη σχέση εμπιστοσύνης με τον ελληνικό λαό.

Το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε με ειλικρίνεια τις ευθύνες του. Πίσω από την σκληρή αυτοκριτική μας, όμως, κρύβεται η ανευθυνότητα όλων των άλλων δυνάμεων.

Ο ηγέτης του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος, που διακρίθηκε στα δύσκολα και καταγράφηκε ως ο υπουργός Οικονομικών που μείωσε το χρέος των Ελλήνων, πρότεινε ένα νέο εθνικό σχέδιο για την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου μας, για να πιάσουν τόπο οι θυσίες όλων μας, για το μέλλον των παιδιών μας.

Μεθαύριο ο Βαγγέλης Βενιζέλος έρχεται στην πόλη μας για να αφουγκραστεί τους φόβους, τις αγωνίες και τις ελπίδες των εργαζομένων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, των ανέργων, των νέων, των εμπόρων, των επαγγελματιών και των βιοτεχνών, των αγροτών, των ανθρώπων της τέχνης, της επιστήμης και του πολιτισμού.

Να είμαστε όλοι παρόντες στο νέο ξεκίνημα!».

Περικλής Βασιλάκης: Στη γιορτή της Ζωοδόχου Πηγής στην Τύρια

Ο υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ. Περικλής Βασιλάκης επισκέφτηκε την Παρασκευή 20-4 το χωριό Τύρια, όπου παραβρέθηκε στη γιορτή της Ζωοδόχου Πηγής. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τελέστηκε με μεγάλη λαμπρότητα θεία λειτουργία και λιτανεία. Ο κ. Βασιλάκης συνάντησε πολλούς κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι του έσφιξαν το χέρι και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου.

ΣΥΡΙΖΑ: Επίσημη παρουσίαση τη Δευτέρα

Τη Δευτέρα στη μία το μεσημέρι θα γίνει η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Ιωαννίνων.

Αύριο Σάββατο 21 Απριλίου το απόγευμα, κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ με την παρουσία υποψηφίων βουλευτών του νομού Ιωαννίνων θα επισκεφθούν τα χωριά Κουτσελιό και Ελληνικό.

Επίσης, το πρωί στις 10:30, κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ με την παρουσία υποψηφίων βουλευτών θα επισκεφθούν την Λαϊκή Αγορά και τα βράδυ την οδό Καλάρη.

Την Κυριακή 22 Απριλίου το πρωί, κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ με την παρουσία υποψηφίων βουλευτών του νομού Ιωαννίνων θα επισκεφθούν α) τα χωριά Πεδινή, Κοσμηρά, Ασβεστοχώρι, Κόντσικα, β) τα Γραμμενοχώρια και γ) τα χωριά Κατσικά, Λογγάδες, Καστρίτσα, Δροσοχώρι.

Κατά τις περιοδείες, οι υποψήφιοι βουλευτές και τα μέλη του συμμαχικού σχήματος, θα συζητήσουν τα προβλήματα των περιοχών και θα παρουσιάσουν το πολιτικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Οι υποψήφιοι στην Ήπειρο

Τους υποψηφίους της στους τέσσερις Νομούς της Ηπείρου ανακοίνωσε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Υποψήφιοι είναι:

Ν. Άρτας

Βρατσίστας Γιώργος, γεωπόνος, μέλος Δ.Σ. γεωπόνων ιδιωτικών υπαλλήλων

Καραγεώργου Παναγιώτα, ιδιωτική υπάλληλος

Λέκκα Άλκηστις-Θεοδώρα, φοιτήτρια

Σιαπάτης Αποστόλης, ιδιωτικός υπάλληλος

Τρομπούκης Νίκος, συνταξιούχος ΙΚΑ

Ν. Θεσπρωτίας

Κυρίτσης Φίλιππος, φιλόλογος- άνεργος

Λιαμπότης Σωτήρης, οικοδόμος

Χεκίμογλου Γιάννης, εργαζόμενος στις ιχθυοκαλλιέργειες

Ν. Ιωαννίνων

Ασπρούδη Κατερίνα, εκπαιδευτικός-συνδικαλίστρια

Γρηγορίου Πέτρος, αδιόριστος εκπαιδευτικός-υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Ζήκος Νίκος, περιφερειακός σύμβουλος-κτηνοτρόφος

Ηλίας Νίκος, μέλος της διοίκησης ΕΚΙ

Καραβασίλης Άγης, τραπεζικός υπάλληλος, αντιπρόσωπος στη ΓΣ του ΕΚΙ

Λέκκας Παναγιώτης, τεχνολόγος γεωπόνος, υποψήφιος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Συνδρεβέλη Παρασκευή, ιδιωτική υπάλληλος, αντιπρόσωπος στη ΓΣ του ΕΚΙ

Ν. Πρέβεζας

Στέργιος Ηλίας, φιλόλογος-συνταξιούχος

Βαγγέλης Νάνος, Γεωπόνος-Ιδιωτικός Υπάλληλος

Άγγελος Στεργίου, Φοιτητής ΕΜΠ

Αγγελική Τζίμα, Γεωπόνος-Ιδιωτική Υπάλληλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ