Πράσινη σημαία για το 7ο Νηπιαγωγείο

Για μια ακόμη φορά το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων, απέδειξε τη φιλοπεριβαλλοντική και αειφορική ευαισθητοποίηση μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων, αποσπώντας το παγκόσμιο σύμβολο αειφορικής πιστοποίησης της «Πράσινης Σημαίας».

Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο του εορτασμού των 25χρόνων από τη λειτουργία του προγράμματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης «Οικολογικά Σχολεία» από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), που είναι και ο εθνικός χειριστής του προγράμματος.

Το 7o Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων που βρίσκεται στα Σεισμόπληκτα, κέρδισε για δεύτερη χρονιά την Πράσινη Σημαία καθώς ήταν μεταξύ των 121 σχολικών μονάδων απ’ όλη τη χώρα, που βραβεύτηκε σε ειδική τελετή στο Μουσείο Μπενάκη, παρουσία της συζύγου του Προέδρου Δημοκρατίας, στελεχών του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, της διοίκησης της Ε.Ε.Π.Φ., μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων.

Εκτός από την Πράσινη Σημαία το συγκεκριμένο σχολείο έχει βραβευτεί επίσης με τη Σημαία Αειφόρου Σχολείου και τη Σημαία Αειφόρου Ελληνικού Σχολείου για τον ολικό μετασχηματισμό του προς την Αειφορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ