Πολύτεκνοι και ΔΕΥΑΙ για την τιμή του νερού

Συνάντηση με τον πρόεδρο, τον γραμματέα και μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων ν. Ιωαννίνων είχε ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Ιωαννίνων, Μάκης Χρυσοστόμου, με θέμα την τιμολογιακή πολιτική της επιχείρησης απέναντι στους πολύτεκνους των Ιωαννίνων.

Η συζήτηση που έγινε πολύ καλό κλίμα και στην οποία έδωσαν το παρών τόσο ο Γενικός Διευθυντής όσο και η Οικονομική Διευθύντρια της Επιχείρησης, περιστράφηκε γύρω από τις ενέργειες που έχει κάνει η ΔΕΥΑΙ για να ανακουφίσει τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες πληθυσμού των Ιωαννίνων αλλά και την ειδική κατηγορία των πολυτέκνων.

Εκ μέρους του Συλλόγου εκφράστηκαν προτάσεις που αφορούν στη διατήρηση του κοινωνικού τιμολογίου της ΔΕΥΑΙ σε όλους ανεξαιρέτως τους πολύτεκνους καθώς κι άλλων μέτρων για την ανακούφισή τους.

Ο αντιπρόεδρος της Επιχείρησης, αφού επισήμανε ότι η ΔΕΥΑΙ έχει εφαρμόσει ένα συνολικό πλέγμα δράσεων που αφορά τη στήριξη των νοικοκυριών που έχουν πληγεί οικονομικά από την κρίση, δεσμεύτηκε να εξετάσει τις προτάσεις που κατατέθηκαν.

Όπως τόνισε στους εκπροσώπους του Συλλόγου, το θέμα θα τεθεί άμεσα στο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο και θα λάβει τις αποφάσεις του μετά και από τις εισηγήσεις των αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων της ΔΕΥΑΙ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ