Πόλεμος στο Μέτσοβο για το… 2014!

Πόλεμος μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και της παράταξης του Σπύρου Βασιλείου  έχει ξεσπάσει και πάλι στο Δήμο Μετσόβου με επίκεντρο της οικονομικές καταστάσεις του 2014.

Η παράταξη του Σπύρου Βασιλείου σε ανακοίνωσή της επικαλείται επικοινωνιακό πόλεμο που δέχεται από την δημοτική αρχή, ότι δήθεν δημιουργεί προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του δήμου.

«Μέχρι σήμερα έχουμε υπερψηφίσει σχεδόν όλες τις χρηματοδοτήσεις που έχουν έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο Μετσόβου, γιατί πρέπει κατά την άποψη μας, να πληρωθούν οι επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι αλλά και γενικά είναι σημαντικό σε έναν Δήμο που χρωστάει πολλά, να βάζουμε πλάτη στο να έρθουν επιπλέον πόροι. Το καλό του Δήμου είναι, και πρέπει να είναι, πάνω από το συμφέρον της όποιας παράταξης», αναφέρει ο κ. Βασιλείου.

Ο κ. Βασιλείου επισημαίνει ότι δεν δόθηκε καμία εξήγηση από την Δημοτική Αρχή για την τεράστια χρονική καθυστέρηση στην έγκριση των οικονομικών καταστάσεων του 2014 και συμπληρώνει ότι κάποιοι φέρουν ευθύνες για την συγκεκριμένη κατάσταση.

Επανέρχεται στο μεγάλο πρόβλημα με τις δομές της κοινωφελούς επιχείρησης υπενθυμίζοντας τα αιτήματα της παράταξής του για χορήγηση των απολογισμών των τελευταίων ετών και καταλήγει τονίζοντας ότι «η θέση μας προς τους εργαζόμενους είναι απλή, για να λυθεί ένα πρόβλημα πρέπει πρώτα να βρεθεί η αιτία του εν λόγω προβλήματος, και εδώ θα πρέπει όλοι μαζί να επιμείνουμε να έρθουν οι απολογισμοί επιτέλους στο Δημοτικό Συμβούλιο, να γίνει μια ανάλυση ως προς το τι έφταιξε τα τελευταία χρόνια και μετά να διορθωθεί ότι πρέπει να διορθωθεί. Η θέση μας, προς την Δημοτική Αρχή, όσον αφορά την Κοινωφελή είναι επίσης ξεκάθαρη, πρώτον σταματήστε το ¨διαίρει και βασίλευε¨ ανάμεσα στις Δομές… και δεύτερον φέρτε άμεσα τους απολογισμούς στο Δημοτικό Συμβούλιο».

Αίσθηση προκαλεί η τελευταία φράση της ανακοίνωσης που έχει αποδέκτη την Δημοτική Αρχή την οποία ο κ. Βασιλείου καλεί «να πάψει να εκφοβίζει και να απειλεί τους εργαζόμενους, ο πανικός είναι κακός σύμβουλος…!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ