Ποιοι αθλητικοί χώροι κλείνουν στα Γιάννινα

Την λειτουργία χώρων άθλησης που ανήκουν στην αρμοδιότητά του αναστέλλει η διοίκηση του ΠΕΑΚΙ στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα αναστέλλεται η λειτουργία των ακόλουθων χώρων

  • Στο Πανηπειρωτικό Στάδιο: της αίθουσας ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής, της αίθουσας αντισφαίρισης, της αίθουσας τζούντο, της αίθουσας αεροσφαίρισης, της αίθουσας τοξοβολίας και των αγωνιστικών χώρων άθλησης ακαδημιών ποδοσφαίρου
  • Στο Εθνικό Στάδιο «ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ»: της κλειστής αίθουσας στίβου
  • Στις εγκαταστάσεις της Λιμνοπούλας: του κολυμβητηρίου, της αίθουσας άρσης βαρών, της αίθουσας τζούντο και πυγμαχίας της αίθουσας αναρρίχησης, του γηπέδου αντισφαίρισης, του γηπέδου προπόνησης και διεξαγωγής αγώνων ακαδημιών ποδοσφαίρου.

Η άρση λειτουργίας των αναφερθέντων χώρων άθλησης του ΠΕΑΚΙ θα ισχύσει από σήμερα 11 Μαρτίου και ώρα 14.00 μέχρι και την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020, οπότε και θα υπάρξει επαναξιολόγηση της απόφασης κατά περίπτωση και ανάλογα με τις εξελίξεις.

Η διοίκηση του ΠΕΑΚΙ διευκρινίζει ότι βάσει της Κοινής Υπουργικής Απόφασης «Επιβολή του μέτρου προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας χώρων αθλητικών εκδηλώσεων και άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων με παρουσία άνω των εξήντα (60) ατόμων στον αγωνιστικό χώρο διεξαγωγής του αθλήματος» (ΦΕΚ Β’ 782/10.3.2020)

Δεν επιτρέπετε να βρίσκονται σε κάθε αγωνιστικό χώρο συνολικά περισσότερα από εξήντα (60) άτομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ