ΠΟΕ-ΟΤΑ: Καταλήψεις δημαρχείων…

katalipsiΜε μπαράζ κινητοποιήσεων απαντά η ΠΟΕ –ΟΤΑ στα νέα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησης. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, την ερχόμενη Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου θα προχωρήσει σε συμβολικές καταλήψεις δημαρχείων.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ η κυβέρνηση επιχειρεί να «ποινικοποιήσει κάθε κινητοποίηση των εργαζομένων που αγωνίζονται για να ανατρέψουν τις αδιέξοδες μνημονιακές πολιτικές που οδηγούν τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και την κοινωνία γενικότερα στη φτώχεια και στην εξαθλίωση».

Η ΠΟΕ OTA υπογραμμίζει ότι ο κυβερνητικός συνασπισμός με τέτοιου είδους κινήσεις «το μόνο που πετυχαίνει είναι ο γενικός ξεσηκωμός των εργαζομένων και η συμμετοχή τους σε κάθε μορφή αγωνιστικής κινητοποίησης».

Τη συμπαράστασή της στους διωκόμενους συνδικαλιστές της ΠΟΕ – ΟΤΑ εκφράζει η Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ καταγγέλλοντας «τη μεθόδευση που σχεδίασαν και δρομολόγησαν ένθερμοι υποστηρικτές της τρομοκράτησης και της ποινικοποίησης κάθε προσπάθειας του εργαζόμενου κόσμου της πατρίδας μας, ο οποίος αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις ενάντια στις πολιτικές των Μνημονίων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ