Πληθώρα υποψηφιοτήτων στην Ήπειρο

ndΠοιοι κατέθεσαν αιτήσεις στους τέσσερις Νομούς, λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία

Πληθώρα υποψηφιοτήτων καταγράφεται στην Ήπειρο, λίγο πριν λήξει η προθεσμία που έχει ανακοινωθεί από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Το ενδιαφέρον λοιπόν είναι μεγάλο και βέβαια όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα αξιολογηθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες από την αρμόδια επιτροπή του κόμματος ώστε να ακολουθήσει η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων, πιθανότατα πριν τις 30 Μαρτίου.

Λίγες ώρες λοιπόν πριν εκπνεύσει η προθεσμία οι υποψηφιότητες που έχουν κατατεθεί στη ΝΟΔΕ Ιωαννίνων, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι οι ακόλουθες: Γιάννης Εμμανουηλίδης, Κώστας Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Τσαλιαμάνης, Φίλιππος Σιάκκας, Παντελής Κολόκας και Άννα Ασημακοπούλου.

Απομένει να φανεί εάν θα εκδηλωθούν και επίσημα οι υποψηφιότητες του Στέλιου Λεύκοβιτς και της Γιούλας Μητροκώστα και αν υπάρξει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής, που πάντως δεν διαφαίνεται.

Στο Νομό Θεσπρωτίας ο Αντώνης Μπέζας και ο Κώστας Μπέσης έχουν υποβάλλει ήδη την υποψηφιότητά τους. Οι υποψήφιοι αναμένεται να ανέλθουν στους πέντε με τους Βασίλη Γιόγιακα, Νίκο Κάτσιο και Γιάννη Γεωργόπουλο να συμπληρώνουν την ομάδα χωρίς άρωμα γυναίκας.

Στο Νομό Άρτας καταγράφεται επίσης συνωστισμός υποψηφιοτήτων.

Παπαδημητρίου Βαγγέλης, Παπαβασιλείου Γιώργος, Στύλιος Γιώργος, Τσιρογιάννης Χρήστος, Χριστόφορος Μίχου και Καραμπίνα Εύη βρίσκονται μεταξύ των πιθανών υποψηφίων.

Δύο υποψηφιότητες κατατέθηκαν επισήμως στη ΝΟΔΕ Πρέβεζας. Πρόκειται για την υποψηφιότητα του Στέργιου Γιαννάκη και του κ. Πρέτζα, ενώ μέχρι το μεσημέρι δεν υπήρχε κανένα ενδιαφέρον από γυναίκα.

Να σημειωθεί ότι από την διαδικασία υποβολής υποψηφιότητας εξαιρούνται οι εν ενεργεία βουλευτές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ