Πληρότητες στα ύψη… Αγαπημένος Χριστουγεννιάτικος προορισμός ο Νομός Ιωαννίνων

Σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα κινούνται οι κρατήσεις στο σύνολο του Νομού Ιωαννίνων για τις ημέρες των Χριστουγέννων. Άνω του 90% στην πόλη σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν ενώ εξ ίσου ψηλά βρίσκονται το Μέτσοβο και τα χωριά του Ζαγορίου. Την δική τους θέση στις επιλογές των επισκεπτών έχουν όμως τόσο τα χωριά της Κόνιτσας όσο και των Τζουμέρκων. Η περιοχή αποδεικνύει πως αποτελεί έναν από τους αγαπημένους προορισμούς των ημερών αυτών με τους επισκέπτες να έχουν ξεκινήσει τις κρατήσεις από τα τέλη Οκτώβρη.. Φυσικά υπάρχουν πάντα εκείνοι της τελευταίας στιγμής που θα πρέπει πλέον να αναζητήσουν κατάλυμα με αρκετή υπομονή..

Ο καιρός είναι σύμμαχος της Χριστουγεννιάτικης εξόδου. Ίσως βέβαια απογοητευτούν οι λάτρεις του χιονιού, αλλά γι’ αυτό υπάρχουν τα χιονοδρομικά κέντρα στο Ανήλιο και την Βασιλίτσα που μπορούν να αποζημιώσουν τους επισκέπτες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτουν οι ξενοδόχοι οι αφίξεις των επισκεπτών ξεκινούν από την Δευτέρα, προπαραμονή των Χριστουγέννων και οι περισσότερες αναχωρήσεις είναι προγραμματισμένες για τις 27 του μήνα.

Ακολουθεί μία μικρή ανάπαυλα και αμέσως μετά ξεκινά η έξοδος της Πρωτοχρονιάς.

Τα Γιάννινα αλλά και οι υπόλοιποι τουριστικοί προορισμοί, γεμάτα φως και χρώματα, είναι ακόμη πιο όμορφα αυτές τις μέρες και δικαιώνουν τον χαρακτηρισμό τους, ως έναν από τους κορυφαίους γιορτινούς προορισμούς στη χώρα.

Η παραμονή των Χριστουγέννων έχει το δικό της ιδιαίτερο χρώμα, ειδικά στο ιστορικό κέντρο της πόλης, το οποίο μετατρέπεται σε ένα ατελείωτο χώρο γιορτής, γεμάτο με μουσικές και κεράσματα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ