Πήγε για τα πρόβατα και κατέληξε στο κρατητήριο!

synoriakoiΣκηνές από προηγούμενες δεκαετίες ήταν αυτές που διαδραματίστηκαν στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Ένας 48χρονος κτηνοτρόφος ενημέρωσε την Αστυνομία, ότι στους Άγιους Πάντες Φιλιατών, άγνωστοι δράστες έκλεψαν το κοπάδι του και μετέφεραν τα πρόβατα στην Αλβανία.

Ο ίδιος μάλιστα ανέφερε ότι βρίσκονταν στα σύνορα και κατευθύνονταν προς τη γείτονα χώρα για να πάρει πίσω τα πρόβατα.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας σήμανε συναγερμός. Αστυνομικοί κατευθύνθηκαν στο σημείο όπου είχε αναφέρει ο κτηνοτρόφος. Μαζί τους και αστυνομικοί διαπραγματευτές οι οποίοι αργά το απόγευμα κατάφεραν να τον πείσουν να επιστρέψει στο ελληνικό έδαφος και να εγκαταλείψει την προσπάθεια ανεύρεσης των προβάτων.

Όταν τελικά πείστηκε επέστρεψε και στο Λιμέρι Θεσπρωτίας συνελήφθη καθώς στην κατοχή του είχε μία κυνηγετική καραμπίνα χωρίς την απαραίτητη άδεια. Με την ίδια καραμπίνα είχε πυροβολήσει στον αέρα πάνω από είκοσι φορές.

Να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά όπου Αλβανοί εισέρχονται στο ελληνικό έδαφος και κλέβουν κοπάδια ζώων, γεγονός που ανησυχεί έντονα τους κτηνοτρόφους που έχουν τις μονάδες τους στα χωριά της μεθορίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ