Πέταξαν στον Αχέροντα ζωικά υπολείμματα

Αποτρόπαιες είναι οι εικόνες που αντίκρισαν ντόπιοι και επισκέπτες σε σημείο του ποταμού Αχέροντα που βρίσκεται προς την πλευρά του Δήμου Πάργας.

Ορισμένες από τις εικόνες αυτές δημοσιοποίησε η Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας. Σύμφωνα με όσα αναφέρει, κάποιοι προχώρησαν σε σφαγές ζώων πετώντας τα υπολείμματα στο ποτάμι και σε παραποτάμια σημεία.

Αποτέλεσμα είναι η έντονη δυσοσμία αλλά και οι αποκρουστικές εικόνες, σε μία εποχή όπου η περιοχή σφύζει από επισκέπτες.

Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε σειρά αντίστοιχων παραβατικών συμπεριφορών που αφορούν ανεξέλεγκτη ρίψη σκουπιδιών σε ποτάμια , δάση και παραλίες με καταστροφικές συνέπειες για το περιβάλλον. Για το συγκεκριμένο συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία, ο Δήμος Πάργας και το Τμήμα Κτηνιατρικής Δημοσίας Υγείας της Περιφέρειας Ηπείρου προκειμένου να προβεί σε ενέργειες αποκατάστασης αλλά και αναζήτησης των “δραστών” .

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add EpirusPost.gr on Google