Πέντε μέρες χωρίς νερό στο Κοτσανόπουλο Πρέβεζας

diakopi nerou

Πέντε και πλέον ημέρες χωρίς νερό μένουν οι κάτοικοι στο Κοτσανόπουλο του Δήμου Πρέβεζας.

Η αιτία του προβλήματος είναι άγνωστη καθώς από τον Δήμο Πρέβεζας δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση. Η παράταξη «Ανάπτυξη Τώρα» ζητά  επίσημη ενημέρωση μεταφέροντας και την έντονη διαμαρτυρία  των κατοίκων.

«Τα συγκεκριμένα προβλήματα δεν είναι τωρινά, αλλά δυστυχώς επαναλαμβανόμενα. Δεν έχουμε καμία διάθεση να κάνουμε μικροπολιτική αλλά οι ευθύνες στη δημοτική αρχή  ανήκουν μιας και διοικεί των δήμο 5 χρόνια χωρίς να δίνει λύσεις.

    Παρ’ όλα αυτά ζητούνται λύσεις με μεθοδικό τρόπο και πολιτικές ορθολογικής διαχείρισης του νερού.

    Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό, ως τέτοιο το αντιμετωπίζουμε ως παράταξη, ωστόσο θα πρέπει να μην παραγνωρίζουμε ότι είναι και αναπτυξιακή προϋπόθεση για τον τουρισμό της περιοχής, καθώς και για την υγεία και την ποιότητα ζωής κατοίκων και επισκεπτών.

Κατανοούμε τις δυσκολίες, αλλά δε μπορούμε να μη ζητούμε τα αυτονόητα, για ένα κομβικό ζήτημα για τη ζωή και την οικονομία του Δήμου μας.

Έχουμε τονίσει επανειλημμένως εδώ και χρόνια ότι  θα πρέπει η δημοτική αρχή να πάρει πρωτοβουλίες, να φέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, να ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο και την τοπική κοινωνία και καταλυτικά να διαμορφώσει πολιτική για τη διαχείριση του νερού στο Δήμο μας.

Οι πολίτες οφείλουν να γνωρίζουν επακριβώς και από επίσημα χείλη τι ισχύει και τι δεν ισχύει και ασφαλώς τι να περιμένουν μέσα στο καλοκαίρι» αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ