ΠΑΣΟΚ… Στο τραπέζι και η στήριξη της υποψηφιότητας Ριζόπουλου

pasok skandalidis

Ακούστηκαν πολλά αλλά  δεν αποφασίστηκε τίποτα. Παρότι ο χρόνος κυλά αντίστροφα το ΠΑΣΟΚ δεν κατέληξε στο όνομα που θα ηγηθεί του περιφερειακού ψηφοδελτίου στην Ήπειρο.

Η συνεδρίαση των μελών των Νομαρχιακών Επιτροπών της Ηπείρου υπό τον Κώστα Σκανδαλίδη ήταν πολύωρη αλλά άνευ αποτελέσματος.

Πολλές και οι τοποθετήσεις που έγιναν. Η απόφαση του κόμματος για αυτόνομη κάθοδο είναι δεδομένη, αλλά στην πράξη και στην περίπτωση της Ηπείρου τα πράγματα δεν είναι εύκολα.

«Το ΠΑΣΟΚ θα προτείνει υποψήφιο που θα αποφασίσει το ίδιο» είπε ο Κώστας Σκανδαλίδης ενώ δεν έκλεισε την πόρτα για συνεργασίες με ανεξάρτητες υποψηφιότητες.

Στο πνεύμα αυτό κατά την διάρκεια της συνεδρίασης προτάθηκε από τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Θεσπρωτίας και στη συνέχεια από τον πρώην Γραμματέα της ΝΕ Ιωαννίνων Άλκη Λάνταβο η συνεργασία με τον Σπύρο Ριζόπουλο.

Από κει και πέρα οι διαθεσιμότητες δεν είναι πολλές. Σε κάθε περίπτωση το ΠΑΣΟΚ καλείται να λάβει αποφάσεις εντός των επόμενων ημερών.

Πιθανή στήριξη της υποψηφιότητας Ριζόπουλου από το κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη δεν μπορεί να αποκλειστεί και θα αποφασιστεί αφού μετρηθούν και οι αντιδράσεις στον ίδιο τον χώρο.

Σχετικά με τις δημοτικές εκλογές το ΠΑΣΟΚ δεν επιθυμεί άμεση εμπλοκή και δεν θα προχωρήσει σε στηρίξεις, με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ