ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων εναντίον Κικίλια και Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού

kikilias

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποιεί η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων για να καυτηριάσει την στάση του Υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια έναντι των ξενοδόχων και της Ένωσης της περιοχής ενώ επιτίθεται και στον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Στράτο Ιωάννου.

Στην ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρει:

Αυτό που  θα περιμέναμε από  τις παλινωδίες και τις πρακτικές στον Τουρισμό, (όπως άλλωστε και πριν από λίγο καιρό στην Υγεία) από τον Υπουργό Τουρισμού σήμερα κ.Κικίλια,  θα ήταν ένα μεγάλο Συγνώμη προς τους πολίτες αλλά και τους επιχειρηματίες του Τουρισμού και όχι όσα συνέβησαν στην σύσκεψη με τους φορείς του Τουρισμού στην ΔΕΘ.

Ο κ.Κικίλιας μπορεί ενδεχομένως να επαίρεται για την αύξηση του Τουρισμού στην Πάτμο και αλλού κατά την καλοκαιρινή περίοδο αλλά όχι για τη στήριξη του Ν.Ιωαννίνων.

Είναι αδιαμφησβήτητό γεγονός ότι ο κ.Κικίλιας υπέπεσε σε εσκεμμένο φάουλ, από το να εγκαλεί όμως τους επιχειρηματίες του τουρισμού που κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες τα δυο τελευταία χρόνια κρατούν τις επιχειρήσεις τους ανοιχτές, θα μπορούσε να διαπιστώσει με μια επίσκεψη του  τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να λάβει όλες εκείνες τις απαραίτητες αποφάσεις για την στήριξη όχι μόνο των αστικών προορισμών αλλά και των ορεινών όγκων, που πριν λίγο καιρό σε αυτούς η υφυπουργός Τουρισμού κ. Ζαχαράκη  έβγαζε selfies  και έδινε ψεύτικες υποσχέσεις, παρουσία μάλιστα εκλεγμένων βουλευτών και  αυτοδιοικητικών του νομού.

Αν δεν  αντέχει το μαν του μαν  ας παραιτηθεί γιατί όσο παραμένει στην θέση του απαξιώνεται ο Νομός Ιωαννίνων και οι επιχειρηματίες  οδηγούνται  σε έναν δύσκολο χειμώνα με άγνωστα αποτελέσματα.

Το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ θα είναι εδώ, θα παρακολουθεί κάθε ενέργεια και θα στηρίζει τις προσπάθειες  όλων των κλάδων του Τουρισμού μέχρι την τελική τους δικαίωση, την ίση μεταχείριση από το Υπουργείο Τουρισμού και τις άμεσες ενέργειες για την έλευση στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων των εταιριών χαμηλού κόστους όλο το χρόνο.

Τέλος, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στον αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Ιωάννου ότι δεν μπορεί να συμβαίνουν όλα αυτά, ο νομός Ιωαννίνων  να βιώνει μόνιμα τουριστικό χειμώνα και εκείνος να απολαμβάνει το καλοκαίρι του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ