ΠΑΣΟΚ… «…Έκανε ορθοπεταλιές και απλώς έφυγε»!

podilata mitsotakis

Το πρωθυπουργικό πέρασμα από το Νομό Ιωαννίνων σχολιάζει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ καυτηριάζοντας την απουσία οποιασδήποτε αναφοράς στα προβλήματα της περιοχής.

«Έλαβε υποκλίσεις, κιλίμια, μπουχαροποδιές, έκανε ορθοπεταλιές, φωτογραφήθηκε και απλώς έφυγε!

Κανένα από τα μεγάλα ζητήματα που αντιμετωπίζει η Ήπειρος και η ΠΕ Ιωαννίνων δεν απασχόλησε τον κ. Μητσοτάκη αλλά  ούτε και  τον Περιφερειάρχη Ηπείρου για να συζητήσουν.

«Ξεχάστηκαν» οι οδικοί άξονες, η επέκταση της Ιόνιας οδού προς την Κακαβιά, τα προβλήματα των ορεινών όγκων, το ΠΔ Λίμνης, τα αδιέξοδα του πρωτογενούς τομέα, η επιχειρηματικότητα και άλλα.

Το μόνο που δεν ξεχνά η κυβέρνηση της ΝΔ είναι η καθημερινή προσπάθεια  δημιουργίας μιας εικονικής πραγματικότητας.

“Με marketpass” και επιδόματα όμως  δεν  μπορούν να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα προβλήματα. Οι πολίτες τους έμαθαν και αυτούς, ο Ελληνικός λαός και οι επιχειρήσεις αδυνατούν να αντιμετωπίσουν το τσουνάμι της ακρίβειας που η κυβέρνηση της ΝΔ δημιούργησε.

Ας σταματήσουν τις business και τους προσωπικούς πλουτισμούς πάνω στα κόκκινα δάνεια και το ιδιωτικό χρέος των πολιτών και ας ασχοληθούν επιτέλους με γενναίες λύσεις και παρεμβάσεις που το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ προτείνει,  για την αποστροφή του κλίματος πριν η χώρα οδηγηθεί σε νέα  χρεοκοπία και καταστροφή με τη σφραγίδα και πάλι της ΝΔ» αναφέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ