Παρουσίασε πρόγραμμα και υποψηφίους ο Παντελής Κολόκας

kolokas parousiasi

Το ψηφοδέλτιο και το πρόγραμμα της παράταξής του παρουσίασε ο Παντελής Κολόκας σε ανοιχτή εκδήλωση που οργάνωσε στο ξενοδοχείο Grand Serai.

Αρχικά ο κ. Κολόκας ευχαρίστησε τους χίλιους περίπου παρευρισκόμενους και υποψήφιους με την «Όμορφη Πόλη» και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επόμενη μέρα στον Δήμο Ιωαννιτών.

«Μεγάλα ζητήματα λιμνάζουν για πολλά χρόνια. Όμως το όραμα μας, οι ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες προτάσεις  μας, η εργατικότητά μας, η αποτελεσματικότητα και το πάθος μας, αποδεικνύουν πως όσα περιγράφει το πρόγραμμα μας μπορούν να γίνουν πράξη. Δε θα τα παρατήσουμε ποτέ! Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να αγωνιζόμαστε τίμια, Μέχρι να βγάλουμε τα Γιάννενα από την εσωστρέφεια και τη μιζέρια του αναχρονισμού και της μικροπολιτικής. Η απάντηση είναι στα χέρια μας, είναι το στοίχημα της γενιάς μας. Το οφείλουμε σε αυτούς που προηγήθηκαν. Το χρωστάμε σε όσους ακολουθούν. Θα συνεχίσουμε ασταμάτητα να αγωνιζόμαστε για τη  βελτίωση  της  ποιότητας ζωής των συμπολιτών. Θα εργαστούμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα διεκδικήσω αποφασιστικά όσα ο Δήμος μας και οι δημότες δικαιούνται. Θα είμαι δίπλα σας! Και αυτό είναι δέσμευση», είπε ο κ. Κολόκας.

Στη συνέχεια αναφερόμενος στο ψηφοδέλτιο της «Όμορφης Πόλης», είπε: «Στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας θα βρείτε πρόσωπα καθαρά, αξιόπιστα και ειλικρινή. Θα σταθώ ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους και όσους είναι νέοι στην καρδιά και στο μυαλό που,  πρωταγωνιστούν στο ψηφοδέλτιο και αυτό έγινε στοχευμένα κι όχι τυχαία. Θέλουμε γι’ αυτό τον τόπο να παίρνουν αποφάσεις άτομα με εμπειρία αλλά και άτομα με φρέσκες ιδέες. Επιθυμούμε με πάθος, οι νέοι να δώσουν μία ακόμα ευκαιρία στην πολιτική, να βρεθούν στα κέντρα λήψης αποφάσεων και να δημιουργήσουν το μέλλον που επιθυμούν και τους αξίζει.

Στοχεύουμε, οι νέοι, να νιώσουν την ασφάλεια, πως μπορούν να ζήσουν στα Γιάννενα και να δημιουργήσουν οικογένεια έχοντας όλα τα εφόδια για υψηλή  ποιότητα ζωής. 

Εσείς μας δίνετε τη δύναμη να κάνουμε την όμορφη πόλη μας ακόμη ομορφότερη.

Συνεπώς, εσείς είστε εκείνοι που θα μας δώσετε τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα του συνδυασμού μας με την ψήφο σας», του οποίου τις βασικές αρχές παρέθεσε ο κ. Κόλοκας.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων, Παντελής Κολόκας, ανέλυσε τους επτά «πυλώνες» πάνω στους βασίζεται το πρόγραμμα της παράταξης «Γιάννενα – Όμορφη Πόλη».

Αυτοί είναι:

1.            Η λίμνη Παμβώτιδα, το οικοσύστημά της και το νησί.

2.            Περιβάλλον και ποιότητα ζωής – «Έξυπνη Πόλη».

3.            Κοινωνική Πολιτική – Παιδεία – Πολιτισμός και Αθλητισμός.

4.            Τουρισμός – Τοπική Οικονομία – Απασχόληση.

5.            Καθαριότητα, Ανακύκλωση, συντήρηση έργων και πρασίνου.

6.            Εξοικονόμηση Ενέργειας.

7.            Πολιτική Προστασία.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων, Παντελής Κολόκας, ανέλυσε τους παραπάνω τομείς, δίνοντας στη δημοσιότητα συγκεκριμένες προτάσεις της παράταξης «Γιάννενα – Όμορφη Πόλη», προτάσεις που όπως ο ίδιος εξήγησε, προέκυψαν μέσα από το πρόγραμμα της παράταξης, το οποίο είναι αποτέλεσμα μιας σημαντικής και μεγάλης προσπάθειας του ίδιου και συνεργατών του.

Στη συνέχεια σημείωσε: «Η διοίκηση μιας πόλης εμπεριέχει και την πιο μικρή λεπτομέρεια την οποία ήδη έχουμε σκεφτεί και συνυπολογίσει και μόλις μας δώσετε την ευκαιρία θα το διαπιστώσετε στην πράξη. Πλέον καταλαβαίνετε όλοι ότι ηγούμαστε μιας συντονισμένης προσπάθειας επανεκκίνησης της πόλης μας. Τα Γιάννενα θα είναι μία σύγχρονη, έξυπνη πόλη, φιλική προς το περιβάλλον, με κατοίκους που νιώθουν ασφάλεια και έχουν αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής. Ο Δήμος Ιωαννιτών χρειάζεται μία νέα δημοτική αρχή που διαθέτει πρόγραμμα και την κατάλληλη ομάδα να το εφαρμόσει.

Η δημοτική παράταξη «Γιάννενα – Όμορφη Πόλη» είναι ένα ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους δημότες να μας δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης και να συνεργαστούν μαζί μας ώστε να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας, το οποίο είναι φτιαγμένο με τέτοιον τρόπο που δεν μπορεί να βρίσκει αντίθετο κανέναν άνθρωπο που αγαπά πραγματικά  τον τόπο μας».

Και καταλήγοντας είπε: «Αυτή η αγάπη για τον τόπο μας, τα Γιάννενα, είναι που πρέπει να ενώσει όλους εσάς και όλους τους δημότες των Ιωαννίνων μαζί μας, ανεξαρτήτως ιδεολογίας και κομματικής ταυτότητας. Η επόμενη μέρα θα μας βρει ενωμένους και νικητές. Μπορούμε να υπερβούμε αυτά που μας χωρίζουν για να εστιάσουμε σε αυτά που μας ενώνουν. Τότε είναι που θα ξεκινήσει ο μεγάλος και  δύσκολος αγώνας που θα αποδείξει σε όλους πως όσα είπαμε σήμερα και όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα μας δεν είναι υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα αλλά δεσμεύσεις που γίνονται με το χέρι στην καρδιά. Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, ζητώ την ψήφο σας στον συνδυασμό «Γιάννενα – Όμορφη Πόλη». Βοηθήστε μας να κάνουμε την πιο όμορφη πόλη στα μάτια και τις καρδιές μας, ακόμη ομορφότερη. Σας ευχαριστώ όλους που ήσασταν εδώ. Ο αγώνας συνεχίζεται. Καλή επιτυχία στην παράταξη μας και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Με τη νίκη».

Με το τέλος της ομιλίας του ο κ. Κολόκας, παρουσίασε αναλυτικά όλες και όλους τους υποψήφιους για τον Δήμο Ιωαννιτών, για τις Δημοτικές Ενότητες και τις Τοπικές Κοινότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ