Παρουσία της Προέδρου τα Ελευθέρια των Ιωαννίνων

sakelaropoulou

Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας θα γιορταστούν τα Ελευθέρια των Ιωαννίνων. Ο εορτασμός θα είναι εντελώς διαφορετικός από αυτόν που γνωρίζαμε λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας.

Η κ. Σακελλαροπούλου θα παρακολουθήσει την πανηγυρική εκδήλωση στην αίθουσα «Βασίλειος Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Ιωαννιτών, η οποία θα μεταδοθεί διαδικτυακά για το κοινό στον σύνδεσμο https://youtu.be/rNO6Tf1u_Vw, Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, στις 7.30 το απόγευμα, ενώ θα παραστεί και την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, στις 10.30 στη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ιωαννίνων και ακολούθως θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο Μπιζανομάχων.

Λόγω των εκτάκτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού Covid-19, οι φετινές εκδηλώσεις θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για την Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων.

Η είσοδος στον Ιερό Ναό θα επιτραπεί μόνο σε εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό ατόμων βάσει μικρού πρωτοκόλλου (12 άτομα με μάσκες και τήρηση απόστασης 1,5 μ.) για λόγους δημόσιας υγείας και υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων.

Το ίδιο θα ισχύσει και στην κατάθεση στεφάνου, που θα πραγματοποιηθεί από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ