Παραιτήθηκε και πάει Καμμένο ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

onnedΤην παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων και την προσχώρησή του στο κόμμα του Παναγιώτη Καμμένου κάνει γνωστή με επιστολή του στα Μέσα Ενημέρωσης ο κ. Νίκος Μαυρομάτης.

Στην επιστολή του ο κ. Μαυρομάτης καυτηριάζει προσπάθειες μελών της νεολαίας να καπηλευτούν όπως αναφέρει ιδέες και στόχους ενώ ασκεί σκληρή κριτική στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας για την αλλαγή στάσης έναντι του μνημονίου.

«Οι δήθεν παραγοντισμοί μελών της ΟΝΝΕΔ υπό την άνωθεν κάλυψη, οδηγούν σε διάσπαση και εσωτερικό κατασπαραγμό των προθέσεων και ιδεών μας. Ξεκινήσαμε συντεταγμένα κατά της πολιτικής του μνημονίου και οδηγηθήκαμε τελικά στη στήριξή του….

Η πολιτική κωλοτούμπα δεν αποτελεί μέρος της πολιτικής μου αντιλήψης. Είμαι αντίθετος στο μνημόνιο και στη μείωση της εθνικής μας κυριαρχίας. Για αυτό υποβάλλω την παραίτησή μου από Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων και δηλώνω την προσχώρησή μου στο σχηματισμό του Παναγιώτη Καμμένου «Ανεξάρτητοι Έλληνες», αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Μαυρομάτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ