Παράταση για την Τράπεζα Ηπείρου

trapeza_hpeiroyΩς τις 30 Απριλίου η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Παράταση ενός μήνα για την ολοκλήρωση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου δίνει η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Γενικός της Διευθυντής Βασίλης Τσουκανέλης μέχρι τώρα έχει επιτευχθεί το 73% , αποτέλεσμα που κρίνεται ιδιαίτερα θετικό.

«Και ενώ η πρώτη εβδομάδα ήταν εξαιρετική με τα εγκαίνια του καταστήματος μας στην ΑΡΤΑ να αυξάνουν την αισιοδοξία μας, το ατυχέστατο συμβάν της διαρροής στον Τύπο εμπιστευτικής αλληλογραφίας στις 18-03 με τα όσα ακολούθησαν με το κλείσιμο τριών Συνεταιριστικών Τραπεζών και την αναμενόμενη ανησυχία που δημιουργήθηκε ανέκοψε-ευτυχώς για λίγο- την πορεία μας.

Υπάρχει ένα ρητό που πολύ σωστά λέει ότι σημασία έχει, όχι το να μη πέφτεις αλλά να μπορείς πάντοτε να σηκώνεσαι και να συνεχίζεις», ανέφερε ο κ. Τσουκανέλης.

Όπως ανέφερε η συμμετοχή όλων των Ηπειρωτών είναι εντυπωσιακή με τους κατοίκους της Ηγουμενίτσας, της Πρέβεζας και της Άρτας να ξεπερνά κάθε αναμενόμενο και τις δηλώσεις συμμετοχής να καθιστούν απολύτως βέβαιο ότι η αύξηση του συνεταιριστικού κεφαλαίου όχι μόνο θα καλυφθεί αλλά θα δώσει μια δυναμική για την περαιτέρω μελλοντική ενίσχυση των εταιρικών μας κεφαλαίων.

Είναι σημαντικό ότι ποσοστό άνω του 22% αφορά την εγγραφή νέων συνεταίρων και σε ποσό ξεπερνά το 1,2 εκ €.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ